Ez a hatalmas férfi egy játékbabát tolt a kosarában, odament hozzá, hogy megnézze, mi a helyzet…

Gyakran mondunk úgy ítéletet, hogy nem ismerjük a másik embert, nem tudjuk, hogy mit miért csinál, csak egyszerűen pálcát törünk felette, ha viselkedése, megnyilvánulása valamilyen formában eltér a megszokottól, normálistól.

Ez a hatalmas férfi egy játékbabát tolt a kosarában, odament hozzá, hogy megnézze, mi a helyzet...

Egy Goodwill üzletben dolgozó eladó egy magas, szakállas, tetoválásokat viselő férfira figyelt fel, aki a bevásárlókosár ülésére egy babát helyezett fel, és úgy indult el a polcok között. A férfi pólóján ráadásul a “Punisher” felirat szerepelt, ami annyit tesz, hogy ő az az ember, aki végrehajtja a büntetést, természetesen mindez ironikusan értelmezendő.

A nő így írt az esetről a Facebook oldalán!

“Megkérdeztem, hogy mi ez a baba ott a kosárban, ő meg azt válaszolta, hogy a kislányáé, aki új ruhákat szeretne a babájának. Így a nagydarab pasi beült az autóba, elment a Wallmartba, ahol cipőt, harisnyát vett. Nem hittem a szememnek, hogy milyen kedvesen viselkedik a babával, egyszerűen hihetetlen volt. El is képzeltem, hogy odahaza sem lehet nagy gond, biztosan tündéri apuka, főleg, hogy képes volt a kislánya játékbabájára is odafigyelni. Szerintem az ilyen ember minden elismerést megérdemel. Egyszerűen láttam rajta, hogy mennyire odavan a kislányáért” – írta a bejegyzésben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top