Ez a 4 csillagjegy rendelkezik a legkifinomultabb intuícióval!

Az intuíció fontos, viszont kevésbé ismert és számon tartott érzékelés, mert nem olyan kézzelfogható, mint a látás, a hallás, szaglás, ízlelés, és a tapintás.

Most következzen azon 4 csillagjegy, akik legjobban mernek hagyatkozni az érzéseikre.

1. Kos

Valahogy mindig megérzed, kiszagolod a dolgokat, ezért remek nyomozó válhatna belőled. Mindig leleplezed a kétszínű, rosszindulatú embereket. Ha rövid időn belül fontos döntést kell meghoznod, a megérzéseid alapján döntesz. Minden téren tudod, hogy mire számíthatsz, gyakran gondolkozol realista módon.

2. Skorpió

Képes vagy mások gondolataiban olvasni, és azt is megérzed, hogy valaki jó, vagy rossz ember. Az igazságot nehéz elrejteni előled, lehet emiatt nincs olyan sok barátod. Fontosnak tartod az álmok jelentését. Fontos, hogy az érzelmeidet mindig vedd komolyan, és ha valami azt súgja, hogy ne találkozz valakivel, akkor hallgass a megérzésedre, mert az nem csap be.

3. Halak

A te intuíciód talán a legerősebb, mindig megmondja, hogy mit kell tenned, így tekints áldásként a megérzéseidre. Minden emberrel kapcsolatban van egy sajátos benyomásod. Sok deja-vu érzést tapasztalsz meg, akár naponta.

Leginkább azokkal az emberekkel tudsz barátságot kötni, akik érdeklődnek a spirituális tanok iránt, és érzelmesek. Egyből rájössz arra, hogy valaki negatív szándékkal közelít hozzád, még akkor is, ha az illető kedvesen mosolyog.

4. Vízöntő

Jobban alapozol a megérzéseidre, mint a racionális gondolataidra, főként mikor fontos döntések meghozatala előtt állsz. Mindig kapsz egy jelt, egy benyomást, ami alapján tudni fogod, hogy mit kell tenned. Mikor a szívedre hallgatsz, és úgy hozol meg egy döntést, akkor tudod, hogy jól és helyesen cselekedtél.

Gyakran figyelmeztetsz másokat, és ha az illető nem hallgat rád, és hibát vét, akkor közlöd vele az “Én megmondtam” kezdetű mondatot.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top