Egy tizenéves srác találta fel azt az innovatív melltartót, amely nők millióinak mentheti meg az életét

Egy tizenéves srác találta fel azt az innovatív melltartót, amely milliókat menthet meg a mellráktól.

Egy tizenéves srác találta fel azt az innovatív melltartót, amely nők millióinak mentheti meg az életét

Amikor Julian Rois Cantu 13 éves volt édesanyját már másodjára diagnosztizálták mellrákkal. Az anya már évek óta küzdött a betegség ellen, de sajnálatos módon mindkét mellét el kellett távolítsák. „Túl későn diagnosztizálták” – emlékezett vissza Julian. „Az édesanyám elvesztette mindkét mellét, és kis híján az életét is.”

Ezen sajnálatos történések késztették Juliant, hogy létrehozzon valami olyasmit, ami segít minél hamarább kideríteni a mellrák jelenlétének nyomait. Természetesen minden nőt arra biztatnak, hogy rendszeresen járjon szűréseke, mégis a test apró elváltozásait nagyon nehéz egyből kimutatni. Éppen ezért a mexikói fiatal srác feltalálta azt a melltartót, mely nők életének millióit mentheti meg, mert automatikusan felfedezi, ha valami elváltozást észlel.

A 18 éves fiú találmánya 200 érzékelőt tartalmaz, amik könnyen ki tudják szúrni a mellrák korai jeleit is.

A melltartót egy órát javallott használni egy héten, és azalatt az egy óra alatt a melltartó szenzorjai feltérképezik viselője mellének állapotát. Az érzékelők nyomon tudják követni a szövetek állapotát, a testhőmérsékletet és a vér áramlását. Ezeket az adatokat egy számítógépes applikáción lehet figyelemmel követni, és kiértékelve azokat megtudhatjuk, hogy fennáll-e a veszélye a mellráknak, vagy sem.

Julian ötlete annyira sikeres lett, hogy 17 évesen már saját cégét is megalapította Higia Technologies néven. A cég küldetése, hogy új technológiák alkalmazásával minél több nő életét megkönnyítsék. A cég akkora sikernek örvend, hogy számos díjat is bezsebelt már.

Édesanyja esetének hatására ez a briliáns elméjű tini olyat alkotott, amivel sok emberéletet menthet meg.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

6 thoughts on “Egy tizenéves srác találta fel azt az innovatív melltartót, amely nők millióinak mentheti meg az életét

 1. S.Gábor

  A mellrák két féle lehet.
  1./ Tejvezeték rák, ami táplálási konfliktus eredménye lehet. Itt a tejvezeték belső laphám rétege sorvad konfliktus aktív szakaszban, ami tünetmentes. Majd a megoldás utáni szakaszban a laphám réteg gyulladás és ödémásodás, váladékozás kíséretében helyre áll.
  2./ Tejmirigy rák, ami gondoskodási konfliktus eredménye. Itt a tejmirigy konfliktus aktív szakaszában sejtszaporulatot produkál, ami tünetmentes, de a csomó tapintható. A megoldás utáni szakaszban a sejtszaporulatot gombás, gyulladás, ödémás tünet jellemzi. A külön-program kifutása után a tünetek elmúlnak.
  A gyógyulási fázis jár fájdalommal, tünettel, ekkor ijed meg minden átlag ember és akkor szalad az orvoshoz, aki semmit sem tud a jelenségről, és a nem tudás mellett elkezdi a gyógyítást olyan szerekkel, aminek a hatásmechanizmusát sem érti. Az eredmény = jöhet a pap.
  Ez a cikk megint elgondolkodtatott, hogy sírjak vagy nevessek. A mammográfia sem mentette meg még senki életét, de a több lett a műtét és a halálozás, jelentős mértékben emelkedtek a kemóampulák felhasználása, és jelentős mértékű volt a boríték forgalom.

  Válasz
 2. S. Gábor Igazi

  1. Vajon örülnek a hozzászólásodnak azok a férfiak akiknek emlőrákjuk van? Most hogy megtudták, csakis gondoskodási konfliktus vagy táplálási konfliktus eredménye lehetett a betegségük?
  2. Ez a betegség olyan egyszerű, hogy okai száz százalékban ugyanarra a két problémára vezethetőek vissza? Hol van ennek az irodalma?
  3. Statisztika a kemóampullákról és a cserébe megmentett (vagy meg nem mentett) életekről merre található?
  4. Amikor nekem rákom volt, választhattam az ezer csodaígéret és csodamagyarázat, vagy a hivatalos módszer közül. Az egyiknek volt valós statisztikája (70% esély a gyógyulásra), a másiknak voltak ígéretei.
  5. A fiatalember tett valamit, nem kell rajta se sírni, se nevetni. Ha te jobban tudnál segíteni, miért csak a szád jár? Elnyom a gyógyszerlobbi?

  Válasz
  • S.Gábor

   T. Gábor Igazi!?
   ad. 1./ Nem tudom, hogy örülnek-e, de a felvetésedet sem értem. Az anyák kötődése a gyermekhez biológiailag meghatározó, mert a gyereket az anyához 10 éves korig egy virtuális köldökzsinór köti. Ősi biológiai ösztön. De az apák is kötődhetnek az átlagtól erősebben a gyermekhez, ami neki is hasonló elváltozást idéz elő. Ez ősi biológiai program.
   Igen, szinte 100 %, hogy az Ő esetükben is ez váltotta ki. Nő és férfi ugyan úgy el tud szenvedni tüdőrákot, májrákot. Egy szeretett hozzátartozó, élőlény elvesztése esetén a férfi hererákot, a nő értelem szerint petefészek rákot ér meg. Nők esetében egy nemi frusztrációs konfliktus méhnyakrákot okoz (nem a HPV okozza!), addig a férfiak esetében prosztata rák jelenik meg.
   De ki kell egészíteni még: Nem mindegy, hogy a férfi vagy a nő hormonálisan milyen állapotban van, milyen a “kezűsége” – bal vagy jobbkezes – mert ez határozza meg, hogy a gyermek vagy kortárs (hozzátartozó, barát, szomszéd, munkatárs, stb.) iránti érzelmi kilengés történt. Pontos képet kaphatsz, ha az Új Medicinát Te is megismered. Itt ezt kitárgyalni nem lehet. Az Új Medicina bizonyított, mert természeti törvényszerűségen alapszik, mint a gravitáció. Nem én találtam ki, csak megtanultam!

   ad. 2./ Igen, 100%-ban! Minden azonos érzelmi kilengés mindig ugyan azt váltja ki, mindig ugyan azt a szervet érinti! Halálfélelmi konfliktus elszenvedése esetén mindenkinél – nőnél és férfinél – tüdőrákot idéz elő. Mindig és mindenkor csak is azt. Még véletlen sem fordulhat elő, hogy másikat! Minden elváltozást a szervezetben minden esetben érzelmi kilengés vált ki. 4 ilyen terület van. Szövődmény és áttét biológiailag NEM LÉTEZIK!
   Irodalma: Új Medicina. Az Új Medicina igaz még az állatok esetében is.

   ad. 3./ Szendi Gábor: Tények-Tévhitek, Új Medicina és számtalan videó, tanulmány. Az Új Medicina nem vonatkozik a mérgezésre – kemó; nem vonatkozik az égetésre – sugárzás; nem vonatkozik a csonkításra – amputáció; nem vonatkozik a balesetekre és az életellenes táplálkozásra.

   ad. 4./ Őszintén örülök, hogy sikerült! Szerencsére kifuttattad a külön programodat és a szervezeted rekonstruálta önmagát. Nem a mérgektől gyógyultál meg. Érzelmi síkon megoldottad a kiváltó lelki okot – még akár tudat alatt is – és a szervezeted tette a dolgát. Ha a konfliktusod nem tudott volna kifutni, akkor teljesen más helyzet állt volna elő. Gondolom érted. A konkrét szervet érintő rákról pontosan meg lehet határozni, hogy milyen érzelmi kilengés okozta. Ha megismered az Új Medicinát érteni fogod az egész dolgot.

   ad. 5./ A fiatalembert dicsérem! Nem sértésnek szántam a sírás és nevetés kifejezést, – csak aki ismeri az Új Medicinát, annak az ilyenek és ehhez hasonló “megoldások” váltanak ki érzelmeket – nem old meg semmit, mert nem okot szünteti meg. Ha az anya a lelki konfliktusát nem oldja meg, akkor a mellrák kialakulása elkerülhetetlen, és a melltartóba lehet rakni 200 vagy 400 érzékelőt, nem előzi meg a rák kialakulását és nem is gyógyítja meg.

   Tudomásodra hozom, hogy az Új Medicinát és még több szorosan hozzá csatlakozó terület ismeret-anyagát megismertem, megtanultam! Minden egészségügyi problémámat és a családomét is megoldottam! 15-20 féle gyógyszert elhagytam, amelyeket 10-12 éven át szedettek velem feleslegesen, előre kitervelten a tudomány magas képviselői, de eredménye természetesen nem volt, csak progresszió volt tapasztalható. Főorvos úr, urak nem értették, hogyan tettem, hogy a “gyógykezelésük ellenére” elhagytam a jutalékot jelentő szereket. Hosszú-hosszú évek óta már nem találkoztam velük. Háziorvost kellett váltanom, mert nem voltam neki elég “hasznot hozó”! Nekem nem csak a szám jár, mert amit leírtam, azokat megtanultam, megtapasztaltam és ezzel szeretnék segíteni minden emberen, akiket belekényszerítenek az “életfogytig tartó gyógyszer fogyasztásba” üzleti okok miatt. Aki az Új Medicinát megismeri, az 100%-ban(!) képes önmagát meggyógyítani, sőt olyan szintet ér el a tudatosodással, hogy már az elváltozást kiváltó konfliktusokat is képes megelőzni! Ez nem vicc!

   Ellenérzésedet nem értem, mert nem a kiszolgáltatott emberek ellen vagyok, hanem azokkal nem értek egyet, akik az egészség vámszedői, a kiszolgáltatottak helyzetét anyagira konvertálják. Ezt értem az “akadémikus tudományra” és egyéb alternatív módszerek, csodaszerek, eszközök alkalmazóira is. A rák “gyógyításából” sokkal többen élnek meg igen jól, mint amennyi a rákos beteg! Ez pedig nem semmi!
   Te több kérdést tettél fel, remélem válaszoltam rájuk. Én egyet kérdeznék, hogy szerinted az összes érintett szereplő közül kinek áll érdekében, hogy a beteg meggyógyuljon, egészséges, panaszmentes és boldog legyen, ne szedjen “gyógyszert”?

   Még egyszer ismét javasolom a fentebb hivatkozott irodalom – gyógytudomány – megismerését. Érteni fogod miért nem értek egyet az “akadémikus orvoslás” hipotetikus elveivel.
   Engem nem tud elnyomni a gyógyszerlobbi, mert nem vagyok velük kapcsolatba.

   Válasz
   • S. Gábor Igazi

    Köszönöm a kimerítő választ, meg az idődet, igazán!

    Azért kaptál szarkazmust és ellenséges hozzáállást, mert az én tapasztalatom szerint sok esetben olyan emberek szólnak be a pálya széléről okosságokat, akiknek csak felületes, elméleti tapasztalatuk van rákkal kapcsolatban, sohasem szenvedték el, vagy nézték közelről más szenvedését. Ha te saját tapasztalatból beszélsz, minden tiszteletem a tiéd, én nem mertem, és talán ma sem mernék alternatív módszert választani. Valószínűleg te sem a szabály vagy, hanem a kivétel, de ezen megbízható adatok nélkül kár vitát nyitni. Én készséggel elhiszem hogy meggyógyultál, és hogy alternatív gyógyászati módszereket használtál a gyógyulásodhoz. Még az ok-okozati összefüggést is elhiszem, egy-egy egyedi esetben, mint a tiéd. Az ember bonyolult, én alig merném leírni, hogy valami 100%-ban működik: van, aki a higanymérgezést is túléli, meg van, aki egy megfázásba belehal, de ez nem szabály, hanem szélsőség. Egyes eset.

    Az nem üzenet, ha valaki a fősodorral megy, gyógyszert szed és meggyógyul. Az, ha meghal, vagy meggyógyítja magát a fősodron kívül, az üzenet. Ha csak arra koncentrálok, aminek hírértéke van, úgy tűnik, mintha a fősodor teljesen használhatatlan lenne – és ez nem csak az orvostudományra igaz, hanem a tudományra általában. Az emberek mobiltelefonon osztják meg az Interneten a hitüket, miszerint a Föld lapos. Ha valaki “ellenérez”, akkor az összesküvő az “igazság ellen”, vagy csőlátó.

    Említetted a “cui prodest”-et: az “alternatív” medicina is üzlet ám, csak nézz körül, fogod látni hogy a sárkányfűárus a Noni dzsúzzal (vagy az aktuális csodaszerrel vagy módszerrel) ugyanolyan mint az orvoslátogató, aki Bleomycint árul. Mindkettőből láttam olyat, aki anyagilag ezerszer sikeresebb volt nálam.

    Az Új Medicinát meg fogom nézni, de egy valamiben biztos vagyok: ha működik, akkor lehetetlen lesz visszatartani. Ha meg elsorvad, az nem titkos összeesküvés vagy érdektelenség miatt lesz.

    Köszönöm mégegyszer az idődet.

    Válasz
   • S. Gábor Igazi

    Valami miatt a válaszom nem jelent meg, pedig egy óra munka és nulla sértés volt benne.
    Köszönöm a rám szánt idődet.
    A te gyógyulásod a kivétel nem a szabály – örülök hogy sikerült, akárhogyan magyarázod is.
    Ha bármilyen módszer gyengébb mint a jelenleg elfogadott, ahhocz nem kell semmilyen összeesküvés hogy elsorvadjon, ha meg jobb, azt hosszú távon semmi sem tudja feltartani.
    Üdv:
    G.

    Válasz
    • S.Gábor

     Tisztelt Gábor Igazi!
     Köszönöm megtisztelő válaszodat. Én senkit és semmiről nem akarok meggyőzni. Semmi kényszert nem érzek, hogy egyetértést várjak el bárkiből is. Sok tézist, elméletet, módszert, stb. megismertem, és szinte hittem mindegyikben, amíg az egyre szélesebb ismeretet megszerezve észrevettem a hiányosságokat. Nem lenne ildomos bárkit is megnevezni a csodaszerével, amiről az Új Medicina logikus, bizonyított törvényszerűségivel bizonyítható, hogy egyáltalán nem csodaszer. Gyógyulásom nem kivétel, távol áll tőlem a bizonyítás. Ha mindent leírnék, egészen biztosan más lenne a Te véleményed. Abban a legmesszebbmenőkig egyetértek Veled, hogy elvtelenül hinni bármiben is csak azért, mert valami újat sejtet – nem szabad!

     Mint említetted, hogy kedved van az Új Medicina megismerésére. Nem fogod megbánni. Az Új Medicina nem “gyógymód”, hanem “gyógytudomány”. Ezt sem az én állításom. Pláne nem “értékelésem túl”. Én is rengeteg időt szántam rá, hogy értsem az emberi szervezet, test működésének folyamatait, elváltozások lefolyását. Elsőre ezt is óvatosan kezeltem, csak később, többszöri ismétlést, videók megtekintését-, hallgatását követően jött el az “AHA” érzés. Ma már az életem leghasznosabb időtöltésének tartom a ráfordított időt. Ha csak egyetlen ember figyelmét is sikerül felhívni a tisztánlátás érdekében, már nem tettem feleslegesen. Nagyon szeretnék Veled egy beszélgetést az Új Medicina megismerése után. Örülök, hogy ismeretlenül is találkoztam Veled!

     Köszönöm a lehetőséget a Filatropikum.com-nak és működtetést biztosító minden Tiszteletet Érdemlő Embernek!

     Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top