Egy tisztánlátó elárulta, hogy milyen az ember szaga, mielőtt meghalna

Egy ausztrál tisztánlátó képes kiszagolni, ha egy ember hamarosan meg fog halni!

Egy tisztánlátó elárulta, hogy milyen az ember szaga, mielőtt meghalna

Az Ausztráliában élő Ari Kala titkárnőként dolgozott, de beadta a felmondását, mert úgy érezte, hogy rendelkezik a tisztánlátás természetfölötti adottságával, így inkább erre szeretne a jövőben koncentrálni.

Ari azt vette észre, hogy képes a szaglása alapján megjósolni, ha valaki rövid időn belül távozik az élők sorából. A fiatal nő 12 éves volt, mikor erre rájött. A családjával együtt látogatást tett az egyik bácsikájánál. Ekkor érzett egy különös, édes szagot, amit senki más nem érzékelt. Pár nap múlva az idős férfit holtan találták.

“Azóta több öreg, utolsó stádiumban lévő ember esetében éreztem ezt a bizonyos szagot” – nyilatkozta a mirror.co.uk internetes portálnak.

Ari annyira nem örül ennek a képességének, hiszen hiába érzi előre szag alapján, hogy valaki napokon belül meghal, nem tud tenni semmit, sőt gyakran el sem mondja a hozzátartozóknak a rossz hírt.

Ezt már olvastad? Baba Vanga jóslata 2018-ra! A tisztánlátó szerint két fontos esemény fog történni az új évben!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.
Comments Closed

Top