Egy édesanya levele a fiához! 25 dolog, amit a nőkkel kapcsolatban tudnia kell egy férfinak

Tudom, hogy egy tisztességes és becsületes fiam van, aki remélhetőleg a nőkkel szemben is egy úriember lesz. Úgy becsüld a nőket, ahogy engem is becsülnél. Ne bántsd, ne sebezd meg a szívüket, hanem szeresd és tedd boldoggá őket. Fogadd meg fiam, a tanácsaimat.

leveliras

1. Én adtam neked életet, a feleséged pedig a te gyerekednek fog életet adni, ami egyben a legnagyobb ajándék egy nőtől. Úgy nézz a feleségedre, mintha engem néznél. Törődj vele úgy, mintha én rám vigyáznál, mintha engem gondoznál.

2. A férfi nem tud szülni, ezt a szentséget, adottságot Isten ránk, nőkre ruházta. A női test nemcsak a férfiak igényeinek kielégítésére szolgál.

3. Egy nő nagyon sok áldozatot hoz a családjáért. Elég egy apró gesztus, ami a nő számára óriási erőt képes adni.

4. Egy nőnek ugyan magasabb a fájdalomküszöbe, de nagyon jól fog esni a feleségednek, ha a nehéz időkben mellette állsz.

5. A szülés a nő újjászületését is jelenti. Te sosem fogod átérezni azt a fájdalmat, amit egy nő szülés közben érez. Mi ezt a fájdalmat nem egy rossz érzésként éljük meg, hanem tudjuk, hogy ez annak az ára, hogy megpillanthassuk kisbabánkat, aki 9 hónapig a pocakunkban lakott.

6. Ne hidd azt, hogy egy nő nem képes bosszút állni. A nők néma gyilkosok tudnak lenni. Azt tanácsolom, hogy ne húzz ujjat egy dühős nővel, ne akard az ellenséged között tudni.

7. Egy férfi többféleképpen is meg tud bántani egy nőt. Egy nő, akit nem tisztelnek, akit nem ismer el a társadalom, egész civilizációkat dönthet romba. Példa erre van bőven a történelemben.

8. A nők természetüknél fogva türelmesek, gondoskodóak és hatalmas szívük van. Egy férfi képes meghódítani egy női szívet is.

9. A nők képesek bármi olyant megcsinálni, amit a férfiak nem tudnak. Ne nyomd el a nőt, tekintsd egyenlő félnek.

10. A szexuális zaklatás és erőszak teljesen elfogadhatatlan és törvényellenes. Ha tanúja vagy egy ehhez hasonló bűncselekménynek, tégy ellene. Gondolj bele, hogy mi lenne, ha én esnék áldozatul.

11. Szégyen szexuális tárgyként kezelni egy nőt.

12. A prostitúció erkölcstelen bűntett. Ne keveredj bele, tartsd magad távol ettől a világtól. A nők, akik benne vannak, rengeteget szenvednek.

13. Bátorítsd a nőket, hogy álljanak a saját lábukra, legyenek függetlenek és valósítsák meg az álmaikat.

14. A pénzügyi szabadsághoz, függetlenséghez a nőknek is joguk van. Ezt ne feledd!

15. Vállald a felelősséget, ha hibát követtél el.

16. A férfiakat is nők szülik és nevelik fel. Egy asszony támogatására szorulnak, hogy megerősödjenek és férfivá váljanak. Egy férfi élete egy nőétől függ.

17. A nők néha érzékenyen reagálnak különböző dolgokra, helyzetekre. A férfiak dolga, hogy megértsék, megnyugtassák őket.

18. A nőknek több intimitásra van szükségük, mint a férfiaknak.

19. A fiad a te példamutatásodat fogja követni. Ahhoz, hogy jó apa légy, tisztelned kell a feleségedet.

20. Ismerkedj meg a mosógéppel, a mosogatószivaccsal, a mikróval, a sütővel. A legtöbb párkapcsolati probléma a konyhában kezdődik.

21. Tanulj meg főzni. A feleséged nagyon fog őrülni.

22. Ne csald meg a párodat. Nem tudod, hogy mekkora fájdalmat okozhatsz neki.

23. Tanuld meg kifejezni az érzéseidet, mond ki, ha valami nyomja a szívedet a párkapcsolatodban.

24. Havonta egy romantikus vacsora jót tesz minden kapcsolatnak.

25. Gondolkozz, mielőtt beszélnél! Sok férfi mély sebeket képes a feleségének okozni, pusztán a szavaival.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top