December 12–18. között ezt jósolja az orákulum horoszkóp!

A következő 7 napra üzennek Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” orákulum kártyái. Olvassuk végig figyelmesen csillagjegyünket, és tartsuk be a tanácsokat, utasításokat, így életünk kiegyensúlyozottabbá válhat.

orakulum-okt10-16

Kos – The High Lady of Love and Compassion

Ha ezen a héten minden téren te akarsz előtérbe kerülni, akkor jó ha tudod, hogy az egód csapdájába estél. Ez azért történt, mert a jólét, bőség, amiben élsz, eltorzította a valóságérzetedet, és ezzel mások életére is befolyással vagy. Manipulálod a melletted élőket, azért, hogy elérd amit szeretnél. Ehelyett inkább válaszd a barátság, a megértés és az őszinteség útját, és a szeretetről se feledkezz meg.

Bika – The Ringmaster of Srcutinity

Ha egy kényelmetlen helyzetbe találod magad, akkor nézz szembe vele, mert az igazság mindig jobb, mint a hazugság, amiben élsz. Minden amit most csinálsz, egyszerűen eltávolít a valóságtól, az inspirációtól, a bőségtől, ezért érdemes változtatni az életeden. Itt az ideje, hogy leszámolj a múlttal, a jövő felé tekints és többet törődj magaddal.

Ikrek – The Sun Dancers

Megtörténhet, hogy ezekben a napokban megfeledkezel magadról, és a munkába, új projektekbe temetkezel. De időt kell szakítanod magadra is, a szórakozásra, barátkozásra. Hozd össze a kellemest a hasznossal. Szabadulj meg a félelmeidtől, ne félj a jövőtől. Légy szabad, kirándulj, törekedj az egyensúlyra, arra, ami inspirál, ami életenergiával tölt fel.

Rák – The Desert Prince

Lehet, hogy a héten lesznek olyan események, amelyek feje tetejére állíthatják az életed, de higgy önmagadban, és minden sikerülni fog. Légy bátor, kövesd az álmaidat, ne hagyd, hogy a körülmények befolyásoljanak. Ezek az események próbára tesznek, de maradj kitartó, és ne térj le arról az útról, ami közelebb visz a céljaidhoz. Figyelj a jelekre, ne engedd, hogy mások befolyásoljanak, még akkor sem, ha jószándékkal teszik mindezt.

Oroszlán – The Web Weaver

Ezen a héten őszintén elemezned kell az életedet, a viselkedésedet másokkal szemben. Szerinted melyik életterületen nem vagy őszinte? Félsz attól, hogy nehogy egyedül maradj? Ha igen, akkor jó ha tudod, hogy az irányítás, a manipuláció nem fog segíteni rajtad. Légy nyitott, és őszinte, magaddal szemben is, így javíthatsz az emberi kapcsolataidon.

Szűz – The Well Watcher

Lehet, hogy azt fogod érezni ezen a héten, hogy kimerülőben vannak a tartalékaid, az erőd, az akaratod. Most inkább összpontosíts a pihenésre, légy csendben önmagaddal, hogy energiát és erőt gyűjthess. Figyelj oda az egyensúlyra, ne hagyd, hogy más dolgok vonják el a figyelmedet.

Mérleg – The Desert Prince

Lehet, hogy nem lesz egy nyugodt heted, de ne aggódj, a végén úgy is mindig minden helyre jön. Légy bátor, és ne add fel az álmaidat, bármilyen helyzetbe is kerülj. A nehézségek csak próbatételek, ha leküzdöd, akkor eljuthatsz a céljaidhoz, és emelt fővel sétálhatsz az utcán. Figyelj a jelekre, és ne engedd, hogy mások befolyásoljanak.

Skorpió – The Eagle King

Most a legjobb úton van az életed, még akkor is, ha nem tudod konkrétan, hogy merre is tartasz. A lényeg, hogy higgy magadban, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyekben jó vagy. Minden apró kis részletet dolgozz ki, és örülj a sikereidnek. Hallgass a megérzéseidre, ami remek társad lesz az utazásaid során.

Nyilas – The Prison Waif

Most azzal vagy elfoglalva, hogy terveket, stratégiákat készítesz a jövődre nézve? Ha a válasz igen, akkor a következő napokban sokkal többször fogod a fejedet használni, mint a szívedet. Igazából nem nagyon tudod most megjósolni a jövődet, ezért néha a megérzéseidre is hagyatkoznod kell, így jól teszed, ha olykor a szíved szavára is hallgatsz.

Bak – The Metal King

Teljes biztonságban vagy, hiszen ez a kártya megvéd a kritikáktól, így bátran folytasd a céljaid, az álmaid fele vezető utadat. Ha empatikus is vagy, ne feledd, hogy mások nem biztos, hogy azok. Légy hálás az életedért, örülj a sikereidnek, a szép pillanatoknak.

Vízöntő – The Dragon’s Duel

Ez a hét számodra a kontrasztok, a kettős megtapasztalások hete, mint, amilyen a bizalom és a kétség, a szerelem és a gyűlölet, a biztonságérzet és a félelem, a jó és a rossz. A kérdés mindig az, hogy mit választasz. A félelmet, az önzőséget, vagy a szeretetet és a segítségnyújtást? Hallgass a szívedre és mindig tudni fogod a választ.

Halak – The Hawk Prince

A héten engedned kell, hogy a megérzéseid vezessenek, mert csak így leszel tisztában a céljaiddal. Nem szabad félned, aggódnod a kudarcok miatt, hiszen ha azt teszed, akkor nem fog sikerülni semmi. Foglalkozz a kreativitásoddal, azokkal a dolgokkal, amelyek örömet okoznak neked, így az életed is sokkal kiegyensúlyozottabb lesz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top