A csakra kártya szombati üzenete – Teremtsd meg az Egyensúlyt!

Ha már átvészeltük a Telihold és a húsvéti várakozás megpróbáltatásait, érkezik egy sokkal jobb, jövőbe mutató kártya, ami sok újat is hozhat. De csak akkor, ha dolgozol is vele.

A szombati csakra kártya üzenete Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyájából érkezik nektek. 2017 Április 15-ére az Egyensúly lapját húztam ki.

Az elmúlt időszak jócskán kibillentett az egyensúlyodból, a húsvétra való felkészülés lelkileg mindig megviseli az embert, beindul a lélek tisztulásának folyamat, ez pedig szenvedéssel, lelki fájdalommal jár. De már túl vagyunk ezen az időszakon, a Telihold hatása is lecsengett, már haladunk kifele ebből a fullasztó körből, így most még könnyebben fog menni az Egyensúly teremtés az életünkben.

A csakra kártya szombati üzenete - Teremtsd meg az Egyensúlyt!

Teremts egyensúlyt az életedben, ennek egyik legjobb módja pedig a meditáció. Hogy megkönnyítsük a dolgod hoztunk is mindjárt Gunagrihától egy nagyszerű szeretet-meditációt. Fogadjátok szeretettel, és jó egyensúlyba lépést.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top