A csakra kártya szerdai üzenete – Egyedül a mozgás lendíthet ki a megrekedt állapotból!

Nem is húzhattam volna ma jobb kártyát a Filantropikum.com olvasóinak, azt hiszem nagyon sokatoknak szól a szerdai csakra kártya üzenete!

A szerdai üzenetet szintén Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyacsomagból húztam nektek, mára a Kétségbeesés kártyája jött ki.

Elég csak körbe nézni és máris észreveszed, hogy a társadalmunk, a körülöttünk lévő emberek kétségbe vannak esve, sőt sok esetben te magad is teljesen kétségbe vagy esve. Nem tudod merre halad az életed, nem tudsz döntéseket hozni, teljesen bele vagy ragadva a mindennapjaidba. És ezen a mostani politikai, társadalmi helyzet sem segít, sőt még jobban beleragadsz a megrekedt, kétségbeejtő állapotodba.

Nagyon fontos első lépésként felismerni, hogy mi okozza ezt a kétségbeesett állapotot, második lépésben jó tudnod, hogy mit szeretnél elérni az életben. De ami a legjobb, hogy megvan rá a megoldásunk is. Pont tegnap beszélgettem egyik jó barátommal, aki azt mondta, ha elkezdesz mozogni, akkor a fizikai világod a belső világodat is helyrebillenti.

Egy megrekedt állapotból csak a mozgás lendíthet ki, így ha változást szeretnél menj ki sétálni, menj el kocogni, kezdj tornászni, vagy akár táncolni. Mindegy mi az csak mozogj, mert a mozgás az energiákat is beindítja!

A csakra kártya szerdai üzenete - Egyedül a mozgás lendíthet ki a megrekedt állapotból!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top