A csakra kártya keddi üzenete – Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak!

Mindig lenyűgöz, hogy mennyire együtt rezonálok a csakra kártyákkal, mindig azt a lapod adja, amelyikre szűkségem/szűkségünk van az adott pillanatban. Azt hiszem eddig még nem került olyan kártya a kezembe, ami ennyire jó visszaadta volna a helyzeteket.

A csakra kártya keddi üzenete - Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak!

A keddi üzenetet szintén Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyacsomagból húztam nektek, mára a Pártatlanság kártyája jött ki.

Ha megnézzük a mostani helyzetünket, életünket valószínűleg akad olyan téma, helyzet, amiben talán állást kellene foglalnunk, valakinek a pártját kell fognunk. Úgy-e, hogy ha belegondolsz akad ilyen az életedben? De ha nem is a saját életedben kollektívben ott van, hogy valami mellett ki kellene állni, és ebben rejlik a Pártatlanság kártya üzenete.

Most legyél semleges állapotban, ne foglalj állást semmi mellett. A kártya azt üzeni minden Filantropikum olvasónak, hogy most vonuljon vissza, legyen csendes megfigyelő, nem jó véleményt foglalni egyik fél mellett sem, mert ez most senkinek, főleg neked, nem tesz jót.

Maradj pártatlan, maradj csendben és csak figyelj. Hamarosan úgyis minden magától megoldódik.

A csakra kártya keddi üzenete - Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top