Az indigó emberek 7 tulajdonsága! Ők azok, akik képesek jobbá tenni a világot!

Az indigó ember ritkának számít, akinek az első számú feladata, hogy sikerüljön megváltoztatnia az emberek gondolkodásmódját, kollektív tudatát. Most következzen 7 jellemvonás, amely az indigó emberekre vonatkozik.

Az indigó emberek 7 tulajdonsága! Ők azok, akik képesek jobbá tenni a világot!

Fotó: Pexels.com

1. Indigó ember vagy, ha nem veszel semmit készpénznek, és addig kérdezel, míg minden részletet meg nem ismersz

Egy felnőtt indigó embert nem lehet könnyen lerázni, hiszen ő addig nem nyugszik, míg ki nem deríti az igazságot. Nem fogad el semmit csak azért, mert az úgy szokták. Ő minden részletre kíváncsi, minden okot ismerni szeretne, ezért gyakran konfliktusba keveredik családja konzervatív nézeteket képviselő tagjaival. Az indigó ember nem tűri az igazságtalanságot, az egyenlőtlenséget, a szenvedést, a gyűlöletet, a háborút.

2. Indigó ember vagy, ha nem értesz egyet az autoriter rezsimekkel, autoriter vezetők politikájával

Az indigó ember lázad fel elsőként, ha elnyomást érez, ha látja, hogy egy autoriter rendszer, vagy diktatúra kezd kiépülni, legyen szó egy országról, egy városról, vagy akár a családon belüli helyzetről is.

Az indigó ember mindig a demokrácia pártján áll. Egy ilyen ember az iskolában nehezen tudott beilleszkedni, ahol rend és fegyelem volt, és számtalan szabálynak kellett megfelelnie. Az indigó emberből válik a legjobb ellenzéki vezető, aki felveszi a harcot a zsarnokkal.

3. Indigó ember vagy, ha a szenvedés lelkileg megérint

Az indigó ember rendkívül érzékeny, empatikus, aki nem tud csak úgy elmenni egy szenvedő ember mellett. Gyakran vállal önkéntes munkát, segítve a szenvedőkön, mert céljának érzi, hogy enyhítsen az emberek szenvedésén, és hozzájáruljon ahhoz, hogy jobb legyen az élet a bolygón.

4. Indigó ember vagy, ha szereted az állatokat

Egy indigó ember imádja és védelmezi az állatokat. Nem tűri ha valaki kínozza az állatokat, ezért azonnal cselekszik. Az állatokkal kapcsolatban úgy gondolja, hogy ugyanolyan értékesek, mint az ember.

5. Indigó ember vagy, ha vannak érzelmi kilengéseid

Az indigó ember számára nem ismeretlen a depresszió, a kétségbeesés érzése, amely időszakosan vissza-vissza tér. Imád ölelkezni, de van úgy, hogy azt érzi, nem erre a világra kellett volna születnie. Azonban ha az energiáit az elesettek megsegítésére, az állatok védelmére és a bolygón lévő élet jobbá tételére fordítja, megtalálja a saját útját.

6. Indigó ember vagy, ha megtapasztaltad a spiritualitás útját

Az indigó ember nem zárkózik el a spirituális tanok elől, sőt, olykor maga is beszámol ilyen jellegű, különös tapasztalatokról. Ez az ember gyakran imádkozik, meditál, még akkor is, ha nem vallásos családból származik.

7. Indigó ember vagy, ha késztetést érzel, hogy megleld az életcélodat

Egy indigó ember egész élete arról szól, hogy rátaláljon az életcéljára, hogy jobbá tegye a világot. Sok ember nem érti, hogy egy indigó embernek miért nem a pénz a fontos az életben, ezért gyakran nehéz helyzetbe kerül, és úgy érzi, hogy őt senki sem érti meg. Éppen ezért van szüksége a családja segítségére, hogy meg tudja valósítani az álmát és ismét visszanyerje önbizalmát.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top