Az igazán boldog pároknak semmit nem kell bizonyítaniuk a Facebookon!

Léteznek olyan emberek, akiknek fontosabb az, hogy mi történik a Facebook adatlapjukon, mint a való életben. Annak függvényében értékelik az életüket, hogy az épp aktuális képüket hányan lájkolták, hány szívecskét raktak, és milyen megjegyzéseket írtak alája. És minden nap képesek több fotót feltölteni magukról.

boldog-par

Nos, van egy rossz hírünk ezeknek a személyeknek, hiszen a BrightSide.com oldal szerint azok, akik igazán boldogak, nem sűrűn tesznek ki a magánéletükről árulkodó képeket. Mert ők a jelenben élnek, és nem a Facebookon.

Azok a párok, akik boldogak, nem igazán mutatnak érdeklődést a közösségi oldalak iránt, mert időpocsékolásnak tartják. Ők nagyon jól megvannak egymással, ami nem jelenti azt persze, hogy ne készítenének közös fotót magukról, családjukról, csak nem tesznek fel mindent rögtön, mert úgy gondolják, hogy az ő életük csakis az övék, senki másé. Mert ez egy kicsit magánügy is, és nem éri meg feláldozni azt a meghitt hangulatú fotót néhány 10 lájkért.

Az igazi boldogság az, amikor örömlepkék repdesnek a gyomrunkban, amikor a párunkkal vagyunk. És ezt nem helyettesítheti a Facebook.

Másik fontos dolog ezzel kapcsolatban, hogy az aki boldog, nem kell senkinek semmit bizonyítson. Nem kell kiírnia azt, hogy szerelmes, vagy sem, hogy boldog, vagy sem. Azt a szívben kell érezni.

A kutatók arra jöttek rá, hogy azok, akik nem regisztráltak a közösségi oldalakra, boldogabb, elégedettebb életet élnek, azokhoz képest, akik mindig ott lógnak a neten, böngészve mások fotóit, életét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top