Az emberi kegyetlenség határtalan – Élő állatokat árulnak kulcstartóként

Hihetetlen: Élő állatokat tartalmazó kulcstartókat dobtak piacra – nem csoda, hogy az emberek mérhetetlenül dühösek!

Az emberi kegyetlenség határtalan - Élő állatokat árulnak kulcstartóként

Egy kulcstartó mindig jó ajándékötlet, ha valahonnan szuvenírt szeretnénk vinni szeretteinknek, mert kulcstartóra mindenkinek szüksége van. Viszont hihetetlen dolgot fedezett fel a CNN: Kínában már évek óta árulnak élő állatokat tartalmazó kulcstartókat. Hogy hogyan is kell ezt elképzelni? Egy apró műanyag gömb, ami foglyul tartja a szerencsétlen kisteknőst, halat, szalamandrát, vagy akár békát.

Körülbelül 1.50 dollárért máris tied lehet egy. Az árusok legtöbbször a zsúfolt nagyvárosok aluljáróiban vagy állomásokon kínálják ezt kissé megbotránkoztató portékát.

Annak ellenére, hogy a legtöbb ember felháborítónak tartja, és teljes mértékben elutasítja, mégis vannak olyanok, akiknek ez tetszik.

A kulcstartó állítólag kristályosított oxigént és elegendő tápanyagot tartalmaz ahhoz, hogy a foglyul ejtett állatkák életben maradjanak.

Természetesen az állatok jogaiért küzdő szervezetek állatkínzásnak minősítették, viszont mégis hihetetlen népszerűségnek örvend ez a fajta kulcstartó Kínában.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

One thought on “Az emberi kegyetlenség határtalan – Élő állatokat árulnak kulcstartóként

  1. K.Katalin

    Azt kell bezárni hasonló körülmények közé, aki az elsőt kitalálta, és mindet, aki ilyent vásárol.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top