Az Anonymous figyelmeztet: “Hamarosan kitör a harmadik világháború!”

Az Anonymous nemrég egy videót tett közzé a Youtube-on, amelyben arra figyelmeztet, hogy a közeljövőben kitörhet a harmadik világháború.

Az Anonymous figyelmeztet: "Hamarosan kitör a harmadik világháború!"

Természetesen egyesek nem tartják hitelesnek az információkat, mégis a hackerek által közölt adatok elgondolkodtatnak arról, ami éppen a világban történik.

A csoport tagjai szerint “az állampolgárok fognak a legkésőbb értesülni arról, hogy kitört a háború”.

“Minden jel arra mutat, hogy a Koreai-félszigetnél fog kipattanni a konfliktus, mivel számos ország csapatai már a helyszínen vannak. Azonban az eddigi háborúktól eltérően, a mostani összecsapás brutálisabb és gyorsabb lesz, amely az egész világot megrázza majd. Három szuperhatalom fog konfliktusba kerülni, amelyek köré majd a többi országoknak is fel kell sorakozniuk, kiválasztva a szövetségesüket” – vélik a hacker-csoport tagjai.

Mindezt arra alapozzák, ami az elmúlt hetekben Észak-Korea és az Egyesült Államok közötti történt, hiszen az amerikai nagyhatalom egyáltalán nem nézi jószemmel Phenjan nukleáris fegyverkezését és ballisztikus rakéta-kísérleteit. A másik nagyhatalomnak, Kínának nem igazán tetszik, hogy kommunista partnerországát szankciókkal fenyegeti Donald Trump amerikai elnök. “A kínai pragmatikusok”, ahogyan az Anonymous csoport megjegyzi, “kezdik elveszíteni a türelmüket.”

Amerika, és szövetségese, Japán, viszont határozottnak tűnik, hogy megakadályozzák az észak-koreai fenyegetést, főként, hogy több, a koreai rezsim által kilőtt rakéta a Japánhoz tartozó tengerekbe csapódott, ami után japán politikusok azt kérték, hogy vizsgálják fölül azt a törvény, amelyet a második világháború után hoztak, hogy országuk nem intézhet megelőző katonai csapást, ha netán tényleg Észak-Korea fenyegeti a nemzetbiztonságukat. A hackerek úgy vélik, hogy mégis bármikor bekövetkezhet, hogy Japán megszegi a szabályokat és megelőző csapást mér Észak-Koreára, amivel kezdetét veheti a harmadik világháború.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

3 thoughts on “Az Anonymous figyelmeztet: “Hamarosan kitör a harmadik világháború!”

 1. Stemmer

  Három kérdésem ……….. Miért is tört ki a második Világháboru ???
  Miért is mondják azt , hogy Holokauszt – miért nem mondják , hogy Progrom….
  Hogy , is lehet egy nemzetett el itélni ….lásd Amerikát az igéret Földjét avagy Europát aki létrehozta amerikát és emmberek millioit ölte meg ………….Erre Kérek választ és akkor minden ember akinek a feje nem azért van , hogy az inge nyaka ne csuszon fel meg érti…….

  Válasz
  • Zsuzsanna

   No, te sem vagy egy szellemóriás. Progrom??? A hemzsegő helyesírási hibákról pedig ne is beszéljek.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top