Augusztus 13. és szeptember 5. között a Merkúr retrográd mozgásban lesz a Szűz és az Oroszlán jegyében. Újratervezés és felfrissülés: a második esély!

A Merkúr megkezdi a retrográd mozgást a Szűz jegyében, ami felerősíti a gondolkodás, kommunikáció, illetve a véleménykifejezés energiáit. A Szűz jegyében, retrográd mozgásban lévő Merkúr igencsak erős hatásokat küld feléd, arra ösztönözve, hogy szabadulj meg azoktól a tárgyaktól, amelyeket nem használsz, és vigyázz azokra, amelyek fontosak számodra.

Augusztus 13. és szeptember 5. között a Merkúr retrográd mozgásban lesz a Szűz és az Oroszlán jegyében. Újratervezés és felfrissülés: a második esély!

A Merkúr azt kéri tőled, hogy légy korrekt mindenkivel szemben, és ne próbálj átejteni senkit. A párkapcsolatodban most egy sor próba következik, amely felforgathatja az életed, előkerülhetnek bizonyos emberek a múltadból, akik közül ki kell választanod, hogy kivel szeretnéd fenntartani a kapcsolatot, mert vannak olyanok, akikkel soha többé nem szabad szóba állnod.

Augusztus 27-ig, a Nap hatására még többnyire sötétben fogsz tapogatózni, de a Szűz csillagjegy közbenjárására, fokozatosan minden kitisztul előtted, így az igazságra is fény derül.

Augusztus 31-én, este, a Merkúr visszalép az Oroszlán jegyébe, amitől gyakran eshetsz túlzásba, felnagyíthatsz bizonyos dolgokat, és a gondolkodásmódot felszínessé válhat, olykor frusztrál és ideges állapotba is kerülhetsz.

Szeptember 5-ig az Oroszlán jegyben lévő Merkúr segít abban, hogy megfejts pár titkot a régi szerelmeddel, gyerekeiddel kapcsolatban. Emellett olyan problémák nehezíthetik meg az életed, mint a félelem, a túlzott büszkeség, gyanakvás, hazugság, csalás, megcsalás, bűntudat.

Vigyáznod kell arra, hogy ne daráljon be a családi élet, vagy a karrier, mikor magadat csak akkor tudod értékelni, ha másokat szolgálsz. Egy héten kétszer szakíts időt magadra, töltődj fel, tedd azt, amit igazán szeretsz.

A Szűz jegyében, retrográd mozgásban lévő Merkúr pont az ellentéte a Halak jegyében tartózkodó, előrehaladó Neptunusznak, ez pedig abban segít, hogy tudj különbséget tenni illúzió és valóság, illetve igazság és hazugság között.

Az említett időszakban a félelmeid felerősödhetnek, de segítségül hívhatod Mihály arkangyalt, és kérd meg, hogy űzze el a félelmeidet, és adjon erőt, vitalitást és energiát.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr azt üzeni neked, hogy a megbocsátás erejével számtalan problémát meg tudsz oldani. Légy jó az emberekkel, akikkel együtt élsz, akikkel együtt dolgozol, szórakozol, vagy tanulsz.

A retrográd mozgású Merkúr pozitívan hat az elalvásra, így ha gondjaid voltak ezen a téren, akkor most nyugodt, pihentető álomban lehet részed, amikor az agyad megújul, felfrissül, kreatívé válik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top