Asztrológiai előrejelzés 2017 szeptember: Egy előreláthatatlan új kezdet!

Az idei szeptemberi hónap egy különleges időszak kezdetét jelzi, amelyet viszont nehéz lesz előre megjósolni. Lesznek nagyszerű pillanatok, amelyek felszínre hozhatják az igazi belső erőforrásaidat, de érzelmi viharokra is számítanod kell.

Asztrológiai előrejelzés 2017 szeptember: Egy előreláthatatlan új kezdet!

Akarod, vagy sem, az élet megy tovább, új szakmai kihívások elé nézhetsz, olykor az egész életed a feje tetejére állhat, de mint mindenből, ebből is tanulhatsz.

Leginkább a Tűz elem aktív, majd következik a Föld, a Víz és a Levegő elem, amelyek egyforma intenzitással vannak jelen. Bízd a természet bölcsességére, hiszen ő majd elintézi ezen elemek energiaszintjének kiegyenlítését.

Szeptember 5-én, a Merkúr ismét előrehaladó mozgásba kerül az Oroszlán jegyében, ami jót tesz a gondolatok rendezésének és a kommunikációnak. Szeptember 6-án a Halak jegyében Telihold alakul ki, és pont ugyanezen időben a Mars a Szűz jegyébe lép.

Az Oroszlán tüzessége miatt lesznek energiakisülések, ami leginkább a hangulatingadozásokban mutatkozik meg, ebben közre fog játszani a Víz elem és a Halak jegyében kialakuló Telihold is. A kommunikációddal minden simán fog zajlani, az igazságot ki fogod mondani, többé nem rejtegetsz semmilyen információt.

A szeptember 6-ai Telihold leginkább a szakmai életedre, az egészségügyi helyzetedre, az életmódodra lesz hatással. A barátaid részéről segítségre számíthatsz, így ez remek hír.

Szeptember 20-án a Szűz jegyében Újhold alakul ki, és érdekesség hogy a Teliholddal közösen arra késztet, hogy gondold át a kapcsolataidat, mert lehet, hogy egyes relációidnak véget kell majd vetned, hiszen egy mérgező kapcsolatból nincs más kiút.

Szeptember 22-én történik még egy meghatározó égi esemény, ami nem más mint az őszi napforduló, azaz mikor az éjszaka és a nappal is egyforma hosszú. Ezen a napon a Nap a Mérleg jegyébe lép, olyan lehetőséget teremtve, amelyek elősegítik a gyümölcsöző kapcsolatok kiépítését. Sok pozitív lehetőségre számíthatsz, köszönhetően a Mérleg jegyében tartózkodó Jupiternek.

Összességében 2017 ősze újnak, ismeretlennek, szokatlannak tűnik, a hangsúly a matrimoniális kapcsolatokra tevődik. Sikerre is számíthatsz, de csak abban az esetben, ha tiszteletben tartod mások akaratát.

A Feketehold továbbra is, a Szaturnusszal együtt a Nyilas jegyében tartózkodik. Ismét felszínre kerülnek a generációk közötti kapcsolatok, az oktatás, a nevelés kérdése, ezért érdemes odafigyelned most a gyerekeidre, szeresd őket, és tanítsd meg arra, hogy miként lehetnek jók.

Ezekben a napokban figyelj arra, hogy miként reagálsz, mit beszélsz és milyen döntéseket hozol: szeptember 1-4, 6-9, 12-29. Légy mindig elővigyázatos, kerüld a konfliktusokat.

Fontos kiemelni, hogy az 1-es szám vibrációjának évében vagy, és a legfontosabb időszak ebben az évben éppen a szeptemberi hónap lesz. És minden, amit most gondolsz, teszel, az 9 éven keresztül fejlődni fog, ezért érdemes a pozitívumokra fektetned a hangsúlyt.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top