Asztrológia: Ilyen lesz a 2017-es év minden csillagjegyre lebontva!

Januárban el kell döntenünk, hogy milyen utat fogunk választani a közeljövőben magunknak, melyek a céljaink, a vágyaink, az álmaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani.

Kos – Ne kockáztass fölöslegesen!

Ne kapkodj, ne siesd el a dolgokat, még úgy sem, hogy hajlamos vagy a lobbanékonyságra, mert ettől még nem fog az életed jobbá, könnyebbé válni. A bolygóktól sok energiát kapsz erre az évre, amelyet használj ki jól, törekedj arra, hogy megújulj, más szempontokat is figyelembe véve. Ha nem akarsz egyedül maradni, akkor figyelj oda mások érzéseire is.

Bika – Helyezd magad az első helyre

Párkapcsolati jótanács: csak annyi figyelmet szentelj a párodnak, amennyit te is kapsz tőle. Az emberek úgy fognak kezelni, ahogyan te kezeled őket. Ha több törődést kapsz, akkor viszonozd, így békében, harmóniában élhettek együtt. Időnként azonban szükséged van kis egyedüllétre, ahol feltöltheted lemerült energiaforrásaidat.

Ikrek – Tölts több időt a barátaiddal

Akkor érzed a legjobban magad, ha körbevesznek a barátok, a családtagok, és sokat beszélgetsz, szórakozol velük, mert ez jó kedvre derít, feltölt energiával. Szervezz sok közös programot, kirándulást. Jót fog tenni.

Rák – Ne törődj, hogy mit mondanak mások!

Ne aszerint éld az életed, hogy ki mit mond és mit cselekszik. Ne foglalkozz ezzel, csak azzal törődj, hogy te mire vágysz, neked mi a jó. Amúgy sem tudsz mindenkinek megfelelni, így még frusztráltabb leszel.

Oroszlán – Feszegesd a határaidat

Lépj ki a komfortzónádból, ha eredményeket szeretnél elérni, amire így megvan minden esélyed. Főleg szakmai téren lehetsz sikeres. Ne vesztegesd az idődet, próbálj meg mindent, hogy elérd a céljaidat. A körülötted élők szeretnek és támogatnak mindenben.

Szűz – Ne légy a munka rabja

Igen, a munka fontos, de csak akkor, ha nem irányítja az életed, és nem emészti fel minden szabadidődet. Időnként lazítanod kell, és vedd észre az élet csodáit, és foglalkozz a családoddal.

Mérleg – Tanulj meg nemet mondani!

Nem egy kellemes dolog, ha valakit vissza kell utasítanod, vagy nemet kell mondanod, de vannak olyan élethelyzetek, mikor meg kell tenned ezt. A magánéletedben légy igényes, és ne táplálj nagy érzelmeket olyasvalaki iránt, aki nem teljesen érdemli meg.

Skorpió – Találj egy hobby-t

Ahhoz, hogy megszabadulj a stressztől, keress magadnak egy hobbit, elfoglaltságot, amelyet szívesen csinálsz. Tanulj nyelveket, rajzolj, fess, élvezd az életet, a szabadidőt, a apró örömteli pillanatokat, a siker ízét.

Nyilas – Változtass!

Ha nem vagy elégedett az életeddel, akkor hiába várod, hogy más jobbá teszi, mert ez nem fog bekövetkezni. Csak te magad vagy képes változást elérni, lehet szó bármilyen területről: elkezdhetsz edzeni, egészségesen étkezni, türelmesebbnek lenni, meditálni.

Bak – Fogadd el az élet kihívásait!

A barátaid egy egzotikus kiránduláson vesznek részt, de te nem vagy biztos benne, hogy velük tartanál-e? Ne gondolkozz, vágj bele, és ne maradj le a szórakozásról, a kalandról.

Vízöntő – Szeresd jobban önmagad!

Vess véget az önbizalomhiánynak, és kezd el értékelni jobban magad. Ha egyedül vagy, örülj a csendnek, a nyugalomnak, meditálj, pihenj, ismerd meg jobban önmagad. Önmagad számára te vagy a legfontosabb, ne menj bele kompromisszumokba.

Halak – Foglalkozz a szenvedélyeddel!

Ha megszállottan imádsz úszni, zenélni, rajzolni, akkor fejleszd ezeket a képességeidet, mert később akár sok pénzt is kereshetsz velük. Ne vesztegesd az idődet, ne sírj, ne panaszkodj, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy erre időt szánj.

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top