Asztrológia: Ezt hozza magával az új Galaktikus Év

Az új galaktikus, vagy kozmikus év arra biztat most téged, hogy mindennél jobban hallgass a szívedre.

Asztrológia: Ezt hozza magával az új Galaktikus Év

Az emberek, éljenek bárhol a világon, az új évet, a konkrét dátumtól függetlenül, megünneplik. Azonban már a galaktikus évről kevesen hallottak, ráadásul a bölcsek szerint az új galaktikus év 2017. július 26-án elkezdődött.

Az idei kozmikus évet a “Kristály Sárga Mag Évének” nevezik, amely tele lesz pozitív energiával, olyan lehetőségekkel találkozhatsz, amelyek kihozzák belőled a maximumot, teljesülhetnek a vágyaid, az álmaid. Ebben az évben a csapatmunkán lesz a hangsúly, hiszen ha olyan emberekkel találkozol, akikkel jól együtt tudsz működni, óriási sikereket érhetsz el. Fejleszd a benned rejlő bölcs embert, és alakíts ki gyümölcsöző kapcsolatrendszert a közösség tagjaival, ahol élsz.

Próbálj meg minden erőddel részt venni a közösségi akciókban, megmozdulásokban.

Ezen galaktikus év színe a sárga, amely a Napfonat (Manipura) csakra színe. Itt összpontosul az életerőd, az energiád, amelyet akkor tanácsos aktiválnod, ha nehéz helyzetbe kerülsz. A Napfonat csakrád arra is figyelmeztet, ha valami, vagy valaki rossz hatással van rád, de zöld jelzést is ad, amikor bátran azt teheted, amit a szíved diktál.

Az új galaktikus év arra késztet, hogy a szükségleteiden túl összpontosíts azokra a vágyaidra, amelyekre a szíved vágyik. Törekedj a jóra, amely előbbre viszi a társadalmat, amely összeköti az emberek szívét, erősíti a pozitív energiákat, védi a természetet, megóvja a bolygót a környezetromboló, -szennyező tevékenységektől. Most eljött az idő, hogy feltedd magadba a kérdést: milyen magot akarsz elültetni, hogy azokról évek múltan begyűjthesd a termést?

Boldog galaktikus új évet mindenkinek!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top