Asztrális hatások 2017 decemberében – Feszült, agresszív magatartásra lehet számítani!

A december elsősorban a téli ünnepek mesés hangulatáról, a szeretetről, a család, barátok közelségéről szól, de ez az év azon időszaka is, amikor nem árt összegzést készítened, hogy mi volt jó és mi volt kevésbé jó 2017-ben, és milyen elvárásokkal indulsz 2018-al szemben.

Az asztrális hatások most decemberben erőteljesek és aktívak lesznek, a Tűz, a Föld, a Víz és a Levegő elemek is éreztetni fogják a hatásukat, így sok dolgod lesz a következő hetekben. A következő érzelmek keríthetnek a hatalmukba: anyagiasság, érzékenység, kapkodás, sietség, agresszió, feszültség.

Ezek az érzések pedig többek között az Ikrek jegyében kialakuló Teliholdnak, a Nyilas jegyében, retrográd mozgásban lévő Merkúrnak, a Skorpió jegyébe lépő Marsnak, a Nyilas jegyében kialakuló Újholdnak, a téli napfordulónak, és a Bak jegyébe lépő Szaturnusznak és Vénusznak köszönhető.

A hónap első égi jelensége már megtörtént, ez volt a december 3-i Telihold az Ikrek jegyében. Ugyanezen a napon a Merkúr lassulni kezdett és megkezdte a retrográd mozgást a Nyilas jegyében. Ez lelki fejlődésre ösztönöz téged, és ilyen esetben érdemes terveket készítened a jövőre, főként ami a munkádra, szakmádra, és az egészségedre vonatkozik, hiszen 2-a és 23-a között előjöhet egy régi betegség, ami megnehezíti az életedet.

A december 3-i Telihold és 23-a között előjöhetnek bizonyos régi munkahelyi sérelmek, konfliktusok.

A Nyilas jegyében, retrográd mozgásban lévő Merkúr, amelyhez csatlakozik majd a Szaturnusz is, felerősíti benned azt az igényt, hogy fejleszteni tudd a mentális képességeidet, tágítsd a spirituális tudásod.

December 18-án a Nyilas jegyében Újhold alakul. Ezen a napon fog szintén a Nyilas jegyében tartózkodni a Szaturnusz, a Nap, a retrográd mozgásban lévő Merkúr, valamint a Vénusz.

Ez agressziót, feszültséget, konfliktusokat, elszigeteltséget, leválást okozhat, úgy egyéni, mint közösségi szinten.

A téli napforduló alkalmából a Nap a Bak jegyébe lép, mégpedig 3 hónapra, ami változásokhoz vezethet a pár-, vagy munkahelyi kapcsolataidra vonatkozóan.

Meg kell említeni még azt a fontos momentumot, mikor a Mars és a Jupiter belép a Skorpió jegyében. Ennek hatására nagy érzelmi megnyilvánulások fognak történni, amelyek sok szempontból pozitívan fognak rád hatni, de előfordulhatnak negatív érzelmi kisülések is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top