Április 10. és május 3. között a Merkúr a Kos és a Bika jegyében lesz, retrográd mozgásban! Most megtudhatod, hogy mire kell figyelned ebben az időszakban!

A retrográd mozgásban lévő Merkúr a megoldatlan, rendezetlen problémák felszínre hozásában jeleskedik. A Merkúr mindig valamilyen szinten változást hoz, legyen az magánéleti, szakmai, vagy esetleg gazdasági szempont, ahol sorra előbukkannak a megoldatlan problémák. Ezért a legtöbb ember nem szereti a retrográd mozgásban lévő Merkúrt.

Április 10. és május 3. között a Merkúr a Kos és a Bika jegyében lesz, retrográd mozgásban! Most megtudhatod, hogy mire kell figyelned ebben az időszakban!

A kommunikációban is érezteti hatását a bolygó, így a számítógépek, telefonok, egyéb eszközök különös viselkedésére, meghibásodására is számítani kell. A postán is elkeveredhetnek a küldemények, késések adódhatnak a kézbesítésekkor.

Mégis, a retrográd mozgásban lévő Merkúr számos jó hatással is van az életünkre.

1. A bolygó hatására több dologgal kapcsolatban megvilágosodunk, rálátunk olyan részletekre, amelyeket korábban nem vettünk észre.

2. Ebben az időszakban megtalálhatunk olyan dolgokat, tárgyakat, amelyeket rég elveszettnek hittünk.

3. Felhívja a figyelmünket arra, hogy a megoldatlan problémákat rendeznünk kell, meg kell javítanunk azokat.

4. Arra ösztönöz, hogy rendezzük a konfliktusainkat, nézeteltéréseinket a környezetünkkel, hogy ne legyen feszültség, nyomás az életünkben.

5. Új ötletek születnek meg a fejünkben, amelyek erővel, energiával, bátorsággal töltenek fel.

6. A bolygó segít abban, hogy a szívünkre hallgassunk, és annak hatására hozzunk döntéseket.

Április 20-a után a Kos jegyében lévő retrográd mozgásban lévő Merkúr arra ösztönöz, hogy foglalkozzunk a régi terveinkkel, vágyainkkal, de csak május végén hozzunk döntést ezekkel kapcsolatban.

Horoszkóp

Kos: Vizsgáld meg az anyagi helyzeted, végezd el újra a számításokat, rendezd a tartozásodat, hajts be a kintlévőségeidet. Április 20-a után ne hozz fontos döntéseket, inkább vonulj háttérbe, csendesedj el, és gondold át eddigi életed meghatározó eseményeit.

Bika: Problémák adódhatnak a kommunikáció terén. Félreértések születhetnek, így ha fontos döntés előtt állsz, inkább halaszd azt el, mert téves információk birtokába juthatsz. Fontos lenne, hogy lazíts, pihenj, és elmélyülj a gondolataidban.

Ikrek: A Merkúr az Ikrek kormányzó bolygója, így most kissé összezavarodva érzed magad, nem tudod, hogy mi zajlik körülötted. Értékeld újra az életed, a hibáidat igyekezz jóvá tenni. Április 20-a után vitába keveredhetsz a barátaiddal, de sikerülhet tisztázni pár félreértést is.

Rák: Figyelj jobban magadra, az érdekeidre, a céljaidra, a vágyaidra, amelyeket el szeretnél érni. Április 20 után fontos, hogy legyen egy jól kidolgozott terved, stratégiád, ami a szakmádat illeti, mert csak így tudod megtalálni önmagad a munkádban, hivatásodban.

Oroszlán: Érdemes elgondolkodnod azon, hogy újra pozicionáld magad a munkahelyeden, átértékeld a főnököddel való viszonyodat és esetleg fizetésemelést kérj. A külföldre való költözés, vagy a tanulás is számításba jöhet most az életedben. Te döntesz.

Szűz: A Szűz csillagjegyűekre is nagy hatással van a Merkúr, amely befolyásolja a gondolkodást, a döntéshozást, a kommunikációt. Ezért nagyon oda kell figyelned a következő hetekben, hogy miként beszélsz az emberekkel, számítsd ki minden lépésed, és ne dönts elhamarkodottan. A kölcsönöknek, nagy befeketetéseknek most nincs itt az ideje.

Mérleg: A nem pénzbeli juttatások kifizetése kapcsán halasztásokra, késésekre számíthatsz. Április 20-a után érdemes visszavenned a kritikus hangnemből, főként ami a párkapcsolatodat illeti.

Skorpió: Ebben a periódusban jobb, ha kerülöd a fontos szerződések aláírását, és inkább a munkádra, a szakmádra, valamint az egészségedre összpontosítasz, így érdemes szakmai továbbképzőkre jelentkeznek, vagy orvosi szűrővizsgálatra menned.

Nyilas: Április 20-ig felül kell vizsgálnod a munkádat, a módszert, ami mentén dolgozol, a viszonyt a kollégáiddal. Vigyáznod kell most a költekezésre, és vihar felhők gyűlekezhetnek a párkapcsolatban is. Tartózkodj a féltékenységtől, a lobbanékonyságtól.

Bak: Április 20-ig szabadulj meg mindenféle bűntudattól, ismerd be a saját hibáidat, javítsd meg, ami elromlott, törekedj önmagad hitelességére. Április 20-a után a Merkúr felkavarja az állóvizet az életedben, de végül uralni tudod majd a helyzetet.

Vízöntő: Április 20-ig a retrográd mozgásban lévő Merkúr felébreszthet benned olyan régi félelmeket, amelyekről azt hitted, hogy megoldottad. Vizsgáld meg önmagad, változtass, ahol úgy érzed, hogy változtatnod kell, és légy őszinte magadhoz, de másokhoz is.

Halak: Április 20-ig a Bika jegyében lévő retrográd Merkúr összekuszálhatja a kommunikációt az életedben, így légy elővigyázatos, ha vizsgázni készülsz. Április 20-a után olyan lehetőséget kaphatsz, amely plusz jövedelmet fog jelenteni. Azonban nagy horderejű befektetést most nem érdemes végezned.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top