A vitamin, ami megtámadja és szelektíven öli meg a rákos sejteket

Az orvostudomány teljes gőzzel dolgozik azon, hogy kifejlessze, megtalálja a rák ellenszerét, azonban erre még úgy néz ki, hogy várnunk kell. Azonban létezik egy vitamin, amihez könnyen hozzáférhet mindenki, és amely képes a rosszindulatú sejteket semlegesíteni, így előzve meg a tumorok kialakulását.

Az Oncotarget orvosi szaklapban megjelent tanulmány szerint a C-vitamin képes megtámadni, majd végezni a rosszindulatú rákos sejtekkel. A szakértők azt figyelték meg, hogy a C-vitamin 10-szer olyan hatékonyan képes megölni a rákos sejteket, mint a tudomány által kifejlesztett rákellenes gyógyszerek. Ez azért remek hír, mert így sokkal több ember életét lehet megmenteni, ami azért is fontos, mert például 2015-ben a világon 9 millió ember halt meg valamilyen daganatos betegségben.

Dr. Michael P. Lisanti, a Salford University orvos-professzora a Medical News Todaynek úgy nyilatkozott, hogy a kollégáival azt szerették volna megtudni, hogy mely természetes anyag képes a leghatékonyabban elpusztítani a rákos sejteket, és a C-vitaminnál nem kaptak jobbat. Ez a vitamin természetes, nem tartalmaz méreganyagot és még mellékhatásokat sem okoz.

A C-vitamin megtalálható a legtöbb zöldségben, gyümölcsben, főként a paprikafélékben, az eperben, a citrusfélékben, a cékla levelében és a paradicsomban, de a hagymában is.

Az még egyelőre nem tisztázott, hogy mekkora mennyiséget kell felhasználni ahhoz, hogy érvényesüljön a rákellenes hatása, ennek megállapítására több kutatásra lesz szükség. A hivatalos napi adag 90 mg körül mozog, de szakértők többsége szerint sokkal többre lenne szükség, főként hogy a stressz által kialakuló betegségeket, amilyen a rák is, könnyebben meg lehessen előzni. Éppen ezért egy felnőttnek napi, akár több mint 2000 mg tiszta C-vitaminra is szüksége lehet, ha például valamilyen betegségben szenved.

A Nobel-díjas Dr. Linus Pauling volt az első, aki megállapította, hogy a C-vitamin fontos szerepet játszik a rákos betegségek meggyógyításában.

A Science magazinban megjelent másik tanulmány szerint a C-vitamin hozzájárul a bélrendszert fenyegető daganatos betegségek megelőzéséhez. Mivel az említett vitamin vízben oldódik, ezért sokáig nem marad meg a szervezetben, ami miatt naponta pótolni kell. Ha súlyos C-vitamin hiány alakul ki, akkor a haj hullni kezd, fáradékonyság, erőtlenség, orrvérzés, fogínyproblémák alakulhatnak ki.

A C-vitaminnak nagy szerepe van az egészséges csont-. fog-, és vérsejtek kialakulásában, a kollagén előállításában, ami a bőr rugalmasságának, fiatalságának a biztosítéka.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

One thought on “A vitamin, ami megtámadja és szelektíven öli meg a rákos sejteket

  1. Gordon P.

    A C-vitamin létfontosságú szerepe és feladata elvitathatatlan. Az állatok szervezete megtermeli, aminek következtében nincs szükségük maffia-termékeire. Az állatok (vadonélők) szerencséjük, hogy nincs a közelükbe “jótevő” és “jóakaró”, nem beszéli le őket senki a zsírról, sóról, tojásról, stb. Ennek köszönhető, hogy nem kell tartaniuk a koleszterin “kártékony hatásától. stb. Rájuk nem vonatkozik a “nagy tudású szakemberek” által “jóváhagyott koleszterin-, vércukor-, vérnyomás szint, érték. A tudatos ember is már e felé tart, tudja kezelni az egészségét. Aki meg nem, hát azoknak szólnak a harangok. Érdemes összehasonlítani az “egyházat” meg az “orvostudományt”, így papokat (ördögök-angyalok, mennyország és pokol, stb.), meg az orvosokat (jó- és rosszindulat, szövődmény, áttétek, fertőzés, védőoltás, stb. Közös bennük a duma és a semmi kézzelfogható, csak a “hit”! (!)(:-D; :-/)
    Dr. Linus Pauling az emberiség érdekeit képviselte! Tiszteletet érdemel!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top