A számmisztika szerint a szeptember az energiák hónapja – tudd meg mi vár rád ebben a hónapban!

Az asztrológia szerint a szeptemberi hónap fordulópontot jelent, hiszen ekkor érkezünk el a hatodik csillagjegyhez, így már csak pár van hátra, hogy a 12 csillagjegy köre bezáruljon. Ráadásul a szeptember Napéjegyenlőséget is hoz magával, ami egy új energiákkal teli időszakot jelent. Akárcsak az asztrológiában, úgy a számmisztikában is kiemelkedő szerepe van a szeptembernek, ugyanis ő képviseli a 9-es számot.

A számmisztika szerint a szeptember az energiák hónapja – tudd meg mi vár rád ebben a hónapban!

Szeptember az a hónap, mely alatt azok az energiák melyeket az éve eddigi részében meg kellett volna tapasztalnunk még jobban felerősödnek és a felszínre tőrnek. A numerológia szerint a szeptember energiái segítenek szembenézni a Személyes Évszámod leckéivel kihívásaival és ajándékaival, így lássuk is, hogy melyik szám mit tartogat számunkra.

A személyes évszám kiszámítása: Vedd a születési hónapod és napod és add össze, az így kapott eredményt pedig add össze az idei év számaival.

Példa:

Születési hónap: december – 12=1+2=3
Születési nap: 29=2+9=11 ha páros számot kapsz azokat is add össze 1+1=2
Ezt a két számot add össze: 3+2=5

Az 5-öt add össze az idei év számával (2017=2-1-0-7=1), azaz az 1-el. Így a kapott eredmény a 6. Ezek alapján te is ki tudod számítolni a Személyes Évszámod.

1-es Személyes Év:

Az év eleje új kezdeteket hozott számodra és az életed azóta egy teljesen új irányt vett. Ebben az évben teljes mértékig szabad kezet kapsz saját magad, a belső értékeid felfedezésében, csupán bíznod kell a saját ösztöneidben és megérzéseidben, és semmiképp se tekints vissza a múltba. Ha még mindig keresgéled önmagad, akkor a szeptember segítségedre lesz és apró lépésekkel előrehaladva magánéleted és karriered terén sikereket érhetsz el.

2-es Személyes Év:

Ez az év a kettőségekről szólt számodra. Sokszor érezhetted úgy, hogy nem is tudod pontosan mit szeretnél, összezavarodtál és még azóta sem találod a helyes megoldást. Az életed párját is még mindig kutatod, viszont most fellélegezhetsz, mert ez a hónap nagyon kedvező a kapcsolatok kialakításához. A társasági életed hirtelen az egekbe szökik, új barátokra tehetsz szert, és munkád terén is gyümölcsöző kapcsolatokat építhetsz ki. Igaz, hogy sok irányban próbálsz helytállni, de ez az időszak végre tisztázza benned azt, hogy mit is szeretnél igazán megvalósítani.

3-as Személyes Év:

Folyamatosan arra vagy kényszerítve, hogy megtanuld őszintén és nyíltan kifelezni önmagad. Cselekedj bátran, bármi nyomja a szíved, mondd el. A szeptember energiái csak tovább támogatnak abban, hogy megszabadulj a lelki terhektől és új lappal kezdhess. Ebben az időszakban a kreativitásod is szárnyalni fog, úgyhogy bátran vágj bele új projektekbe. Ha régóta tervezgeted a kiruccanást, akkor most itt az ideje megvalósítani.

4-es Személyes Év:

Itt az ideje véget vetni az elvarratlan szálaknak, legyen szó akár családon belüli problémákról. Szeptember tökéletes lesz arra, hogy családod körében új erőre és feltöltődésre lelj. Otthonod rendezgetésére, vagy a tönkrement dolgok rendbehozatalára is kiváló ez az időszak, engedd szabadjára képzeletedet és bátran dekoráld ki otthonodat.

5-ös Személyes Év:

Lehet, hogy néhány terved nem úgy jött össze, ahogyan azt te szeretted volna, és lehet, hogy még mindig a megoldásokon gondolkozol, de megnyugodhatsz, mert a szeptember a nagyfokú kreativitásával segítségedre lesz, hogy a dobozon kívül is képes legyél gondolkodni. Rúgd fel a napi rutinod és merj spontán cselekedni. Találj rá azokra a dolgokra, melyek inspirálóan hatnak rád és járj nyitott szemmel, mert akár a szerelem is beköszönthet.

6-os Személyes Év:

Ez az év számodra a megfiatalodásról és a kikapcsolódásról szólt. Néha viszont ha már úgy érzed, hogy túlságosan felpörögtek körülötted a dolgok akkor vegyél vissza a tempóból. Természetesen továbbra se felejtsd el élvezni a körülötted zajló eseményeket, csupán néha pihenj meg. A szeptemberi hónap kitűnő periódus lehet a spirituális feltöltődésre is , úgyhogy nyugodtan próbáld ki a jóga és a meditáció nyújtotta gyógyulási módszereket.

7-es Személyes Év:

Ez az év telis-tele volt nyüzsgéssel és elfoglaltsággal. Szeptemberben sem lesz másként. Karriered területén is felsőbb pozíciók kacsingatnak rád, amiket el is érhetsz, ha keményen dolgozol. Ha viszont munkahelyet szeretnél váltani, akkor is az energiák melletted állnak, úgyhogy válts bátran! De ne csak a külsőségekre figyelj oda, hanem szánj elegendő időt önmagadra és a lelkedre is, hanem nem sokáig fogod bírni az tempót.

8-as Személyes Év:

Ez az év rendkívül fontos volt számodra, hiszen lassan felfedezted saját energiáidat és erődet. Talán még új adottságaidra is fény derült, vagy sikerült rájönnöd mit is szeretnél az élettől. Ezen az úton segít tovább a szeptember is hiszen továbbra is önmagadra tudsz koncentrálni és felfedezheted igazából mennyit is érsz. Pénzügyeid is egyenesbe kerülhetnek ebben a hónapban.

9-es Személyes Év:

Egy igazi hullámvasút volt ez az év számodra, egyik részről az új lehetőségek csalogattak, másik részről viszont a régi dolgok csapája tartott vissza. Ez a kettősség számtalanszor összezavart és néha nem is láttad, hogy mi jöhet ezután. Ezeket az energiákat erősíti tovább a szeptember is, de szerencsére kissé gördülékenyebben fognak haladni a dolgaid. Ne stresszelj rá a dolgokra, inkább próbáld meg a jelen pillanat lehetőségeit kihasználni. Összpontosíts a mostra és apró lépésekkel haladj a célod felé.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top