A Skorpió nő 6 jellegzetes tulajdonsága!

Ő az, aki két lábbal áll a földön, és senki jóindulatával nem él vissza. Mindennek ellenére vannak olyan helyzetek, mikor félreértik, és gonosznak, zsarnoknak tartják, pedig csak jót akar.

Most lássuk mi az a 6 tulajdonság, ami a Skorpió nőkre jellemző.

1. Vonzó és intelligens

Ez a párosítás ellenállhatatlanná teszi a Skorpió nőt, hiszen egyszerre gyönyörű, vonzó, csábító és nagyon intelligens. Számos férfi nem tud ellenállni neki, de csak a Skorpió nő választja ki, hogy kivel áll szóba. Állandóan bővíti tudását, és odafigyel a szellemi és testi frissességére.

2. Gyorsan a lényegre tér, őszinte

Ritka az olyan Skorpió nő, aki habozik, kertel és nem meri nyíltan megmondani a véleményét valakinek, vagy nem mer szólni, ha valamit akar. Ez a nő mindig a nevén nevezi a dolgokat, nem csűri-csavarja a helyzetet. Éppen ezért az őszinte férfit mindenkinél nagyobbra tartja.

3. Teljes lelkéből, szívéből képes szeretni

Ha valakit megszeret egy Skorpió nő, akkor annak kétsége sem lehet szerelme érzéseinek őszinteségéről, valóságosságáról. Ha valakibe beleszeret, akkor vége a játéknak, onnantól kezdve csak a szerelem, az együttlét, az odaadás érvényesül. Éppen emiatt a Skorpió nő sokszor szakítás után érzelmileg függő marad, és nagyon nehezen tudja túltenni magát az eseten.

4. Jó barát, és vidám, jókedvű ember

Komolyan veszi a barátságot, lehet számítani rá, és mindig képes felvidítani a társaságot. A barátait mindenben támogatja, erősíti, és elmondja a véleményét is az adott helyzettel kapcsolatban. A legreménytelenebb helyzetből is kiráncigálja a barátait, és lelket önt beléjük.

5. Független és ő hozza meg a döntéseket

Magabiztos, független, tudja, hogy mi a dolga. Kitapossa magának az utat, és nem tűri el, hogy valaki megmondja, miként éljen. Van amikor legbelül fél, de kívülről erősnek mutatja magát. Mindenki csak találgatja, hogy mitől ilyen erős, bátor, kitartó.

6. Céltudatos, és nem elégszik meg azzal a válasszal, hogy: “NEM”

A Skorpió nő tudja, hogy mi a célja az életben, és minden követ képes megmozgatni, hogy el is érje azt. Nem riad vissza, ha harcolnia kell, és addig küzd, míg be nem teljesül az álma. Számára a “NEM”, nem létezik. Jelszava: “Félre az útból, jövök!”

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top