A halál utáni élet lehetetlen! – mondja a híres amerikai kozmológus

Sean Carroll, a Kalifornia-i Technológiai Intézmény fizikusa illetve kozmológusa szerint, nem létezik élet a halál után. Véleménye szerint, az emberiségnek fel kell hagynia ezzel a fantáziálgatással és e helyett inkább az univerzum parancsaira kellene koncentráljon.

A halál utáni élet lehetetlen! - Mondja a híres amerikai kozmológus

Magyarázata szerint, a fizika törvényei támasztják alá feltevéseit. Ahhoz, hogy élet lehessen a halál után, a test és a tudat teljesen független kellene legyen egymástól. Ez azonban az univerzum törvényeit figyelembe véve teljesen lehetetlen.

”Azon állítás, hogy halálunk után a tudatunk egymagában képes tovább létezni, teljesen ellent mond a fizika törvényeinek, hiszen az agyunkban felhalmozott információk nem képesek fennmaradni a halál beállta után” – mondja a fizikus.

„Hogyha ezen a hamis teórián túl tudunk majd lépni, akkor olyan fontosabb kérdésekre fókuszálhatunk, mint amilyen a következő: Hogyan működik az ember és az emberi tudat?” – nyilatkozta a fizikus az Express c. brit lapnak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

One thought on “A halál utáni élet lehetetlen! – mondja a híres amerikai kozmológus

  1. Rothim

    A kvantum fizika már igazolt nagyon sok spirituális evidenciát ! Pl: a memóriánk nem az agyunkban van , mivel az agyunk egy kicsatoló , transzformáló egység , így egész életünkben stabil adattárolás a lelkünk felsőbb dimenzióiban az akhasa krónika segítségével történik ! Mi magunk elsősorban lélek vagyunk ahol egy végtelenbe rezgő állóhullám rezgés besűrűsödése köré testet materiarizáltunk , amely mint lélek hordozó időnként elhasználódik és új megtestesülést kíván !

    Mivel a csökött emberi érzékelés a mai időkben csupán a világ 5 %-át érzékeli és ebből csupán 1-2 % tudatosul és a műszereink ehhez az érzékelési tartományhoz lettek kialakítva ezért a tudományunk is csupán egy csökött valóság leírásra képes vagyis a teljes valósághoz szinte semmi köze ezért véleménye spirituális ügyekben nem mérvadó !!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top