A férfi nap, mint nap órákat ült a felesége hálószobája előtt. Ha megtudod miért, nem bírod ki sírás nélkül!

Pár hónappal ezelőtt egy nagyon megható kép kezdett vírusként terjedni a Twitteren. Emberek ezrei lájkolták azt a felvételt, amin egy férfi ül egy résnyire nyitott ajtó előtt.

A férfi nap, mint nap órákat ült a felesége hálószobája előtt. Ha megtudod miért, nem bírod ki sírás nélkül!

A 17 éves Mackenna Newman készítette ezt a felvételt az édesapjáról. A lány édesapja, Jon azért ült a kinyitott ajtó előtt órákig, mert minél közelebb akart lenni a szobában levő feleségéhez.

A Twitteren posztolt kép alatt nagyon megható kiírás volt: “Édesapám azért ül az ajtó előtt, mivel nem mehetett be az éppen sugárkezelés alatt álló édesanyámhoz. Minél közelebb szeretett volna lenni hozzá minden percben, ezért ült a résnyire nyitott ajtóhoz”.

A lány édesanyját, Marcit az elmúlt év végén pajzsmirigyrákkal diagnosztizálták, ezért sugárkezelést kapott, így ez idő alatt senki nem mehetett be hozzá. Mackenna úgy gondolja, hogy szülei szerelme örökreszóló, és igazán példarétékű, ezért osztotta meg Twitteren ezt a fényképet.

A megható képet pár nap alatt, több mint 7 ezren lájkolták, és nagyon sok együttérző üzenetet is küldtek a Newman családnak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top