8 élelmiszer, amely “táplálja” a rákos sejteket. Jobb, ha felhagysz a fogyasztásukkal!

A következő 8 élelmiszer a daganatos betegek számára lehet veszélyes. A WHO egy kampányt indított, hogy felhívják azokra az élelmiszerekre a figyelmet, amelyek nem tesznek jót a rákos pácienseknek, sőt még erősítik a daganatos sejtek terjedését, növekedését.

8 élelmiszer, amely "táplálja" a rákos sejteket. Jobb, ha felhagysz a fogyasztásukkal!

Lássuk most azt a bizonyos 8 élelmiszert, amit kerülni kell.

1. Tenyésztett lazac

Szakértők szerint a tenyésztett lazacban nagy mennyiségben található dioxin, PCB és egyéb rákkeltő anyag. A PCB kemikáliák magukba szívják az ösztradiol nevű női hormont, és ezzel olyan hatást fejtenek ki, amely ösztönzi a rákos sejtek szaporodását. A természetes élőhelyéről kifogott lazac azonban nem veszélyes, viszont csak az Egyesült Államok lazacfogyasztásának 60 százaléka halneveldékből származik.

2. Paradicsom konzerv

A konzervek belső falain BPA-bevonat található, ami elkülöníti a paradicsomokat a fémtől. Azonban a BPA egy rendkívül veszélyes kémiai vegyület, amelyet a gyanták előállításakor használnak. Leginkább az ösztrogén női hormonra van rossz hatással, felborítva a hormonháztartást, de emellett még elhízást, cukorbetegséget, meddőséget és rákot is okozhat.

3. Szénsavas üdítők

A aszpartámot tartalmazó szénsavas üdítők nem tesznek jót a rákkal küzdőknek, hiszen ez a mesterséges édesítőszer elősegíti a mellrák fejlődését, de a limfóma kialakulásáért is felelős lehet. Emellett hozzájárulhat az inzulin rezisztenciához, de akár születési rendellenességeket okozhat, valamint a szívroham esélye is megnőhet, ha rendszeresen ezeket az üdítőket issza valaki.

4. Mikrós popcorn

A tasakos mikrós popcornban olyan mesterséges ízadalékok vannak, amelyek a májra és az immunrendszerre is veszélyt jelentenek. A termék csomagolásában megtalálható a perfluoroktánsav, ami az amerikai egészségügyi hatóságok szerint rákot okozhat, és emellett még bőr- és emésztési problémákat is előidézhet.

5. Burgonya chips

Sok kalóriát tartalmaznak, így könnyen elhízhat a fogyasztó, de magas vérnyomás is kialakulhat, mivel sok sót tartalmaznak ezek a termékek. A chipsek gyakran tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, amelyek rákkeltőek lehetnek. Készítésükkor, a magas hőfokon való kezelés miatt akrilamid keletkezhet, ami rákot okozhat.

6. Füstölt, sózott ételek, savanyúságok

Ezek az élelmiszerek sok nitrátot, nitriteket tartalmaznak, amelyek károsak az egészségre. Megnehezítik az emésztést, de súlyosabb esetben akár rákot is okozhatnak. Az üzletekben kapható baconok, szalámik, kolbászok többsége tele van nitráttal, ezért érdemes más alternatív megoldást választani, ha mégis szeretnénk húskészítményeket fogyasztani.

7. Genetikailag módosított élelmiszerek

Ezeket az élelmiszereket nem könnyű kikerülni, mert szinte mindenben benne vannak. Sok esetben belső gyulladásokat, akár rákot is okozhatnak, legyengítve az immunrendszert, a májat és az agy bizonyos részeit is megbetegíthetik.

8. Kristálycukor

Ez az édes termék növeli az inzulinszintet, és így támogatja a rákos sejtek elszaporodását. A kukorica szirupot sem érdemes használni, fogyasztani, ahogy a feldolgozott, édesítőszereket tartalmazó termékeket, üdítőket sem.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

4 thoughts on “8 élelmiszer, amely “táplálja” a rákos sejteket. Jobb, ha felhagysz a fogyasztásukkal!

  1. G. Tamás

    Ez az állítás nem igaz! Hivatkozva az előző számban lévő Dr. Hamerről szóló cikkre, ahol Dr. Hamer egyértelműen megfogalmazta a biológiai külön-programok lefolyását. Dr. Hamer bizonyította a lefolyások rendjét. Az értágító “gyógyszerek” is nitrit, nitrát tartalmúak. Az endotél is nitrogén monoxidot termel. Ezek a dolgok nem bonyolultak, csak a “sunyi tudomány”(?) teszi azzá. Sajnálatra méltó, aki még elhiszi a blöfföt. Minden szervi elváltozást érzelmi kilengés okoz!

    Válasz
  2. S.Gábor

    Megint a sírás és nevetés között kellene dönteni, de …….. Új Medicinások ilyenkor érzik a tudás hatalmát. Ezeknek a szerencsétlen élelmiszereknek annyi közük van a rákhoz, mint varjúkárogásnak az oltári szentséghez. Holnap meg ismét olvasható lesz, hogy puliszka, nokedli, hamburger, stb. lúdtalpat okoz. Megelőzés érdekében ajánlatos a kamion előtt többször átfutni. Egyszer bejön…. Aki ismeri a természeti törvényeket, azoknak az ilyen információ humor kategória. Akik meg nem ismerik, azoknak meg bármi leírható. Talán egyszer eljön a megvilágosodás ideje….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top