7 dolog, amit tudnod kell, ha egy Rák barátja vagy!

Biztos jól ismered a barátaidat, de itt van 7 dolog, amit szintén tudnod kell, ha az illető a Rák jegyében született.

7 dolog, amit tudnod kell, ha egy Rák barátja vagy!

Az emberek azért olvasnak horoszkópot, mert egyfajta betekintést szeretnének nyerni saját személyiségükbe, vagy útmutatást szeretnének kapni az életük fontos döntéseihez – vagy egyszerűen csak kíváncsiságból, szórakozásból. Noha a modern tudomány még nem bizonyította be, hogy az asztrológia segítségével megjósolhatók jövőbeli események, az optimista emberek mégis egyfajta térképként tekintenek a horoszkópra, amely információt ad az előttük álló útról – az életükről.

Az asztrológiában a Hold is fontos szerepet tölt be. Tudjuk, hogy hatással van a Föld vizeinek, tengereinek mozgására – és lévén, hogy testünk nagyrészt vízből áll, ezért minket, embereket is befolyásol legközelebbi égi szomszédunk állása. Így van ez a Rákkal is, akit erősen befolyásol a bolygók és Hold állása.

A Rák egy igazi otthon ülős típus, aki szívesebben tölti idejét családja társaságában és inkább választja az otthon melegét a város zaja helyett.

Itt van 7 ehhez hasonló jellemző, amit tudnod kell a Rák barátaidról:

1. A Rák mindig talál valami szórakoztató elfoglaltságot, ha te már kifogytál az ötletekből – mindig számíthatsz egy rák spontaneitására és zseniális ötleteire.

2. A Rák hűséges, mindig felajánlja segítségét, fontosak számára a baráti kapcsolatok – így a tiéd is. Családtagként szeret ha a barátja vagy, és mindig közel leszel a szívéhez.

3. Hiába mondod a Ráknak, hogy ne legyen már olyan házsártos, úgyis az lesz. Sajnos ez az egyik legirritálóbb tulajdonsága a Rákoknak, amivel a barátaiknak szembesülni kell. Szőrszálhasogató, zsémbeskedik, zsörtölődik, mindenbe beleköt, amit megcsináltál – vagy amit meg kellett volna csinálnod, elmondja mit kellett volna tenned ez vagy az helyett, és így tovább… De ez van, nem fogod tudni megváltoztatni őket! Ha sikerül szó nélkül tűrnöd ezeket, akkor sima ügy, mert amúgy szeretnivaló emberek.

4. Szerencsés vagy, ha van egy Rák barátod, mert ők a legjobb hallgatók. Egy jó barátság legalapvetőbb feltétele a kommunikáció. A Rák kiváló hallgató, és szeretik, ha őszintén kiöntöd nekik a lelked a drámai szakításaidról, munkahelyi- vagy családi problémáidról. Ők minden problémádat hajlandók meghallgatni, és tanácsot is adni fognak.

5. Készülj a teliholdra! Mivel a Rák igazi „holdkóros”, Teliholdkor eljön az ő ideje és felkészülhetsz a legőrültebb éjszakára, aminek fényképes dokumentumait jobbnak látod inkább törölni másnap.

6. Ha Rák barátod van, tudnod kell, hogy nagyon érzékenyek és szeretik az ölelést. Készülj fel, hogy sok ölelésben lesz részed egy Rák mellett. Ők ugyanis érzékenyek az érintésre, ölelésre, a fejük válladra tevésére, mert igazán együttérző lények és tudják, hogy épp mikor van szükséged egy ölelésre, érintésre vagy csókra. Szóval használd ki, ha egy Rákba vagy szerelmes, mert imádja az intimitást.

7. A Rákkal lehetsz bármennyire érzelmes – őt ez egyáltalán nem zavarja. Vállára teheted a kezed – mint a filmekben – és sóhajtva elmondhatod milyen jó barátod ő. Mutasd ki, hogy szereted ezt a bolondos, érzelmes, néha csipkelődős embert, mert örülni fog neki – talán a végén együtt sírtok majd.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.
Comments Closed

Top