7 dolog, amit Isten szeretne, ha az eszedbe vésnél, arra az esetre, ha az élet nehézzé válnak

Mikor nehézzé válik az élet, Isten azt szeretné, hogy az apró csodákra összpontosítsunk. Ez lehet egy mosoly, egy kellemes meglepetés, egy üdítő szellő, vagy egy meleget hozó őszi napsugár.

Fotó: Pixabay.com

Fotó: Pixabay.com

Íme, 7 dolog, amire érdemes odafigyelni, ha már nem látjuk szépnek a világot.

1. Isten mindig meghallgat. Mondjuk el neki a bánatunkat, félelmeinket, és kérjük meg, hogy oldja fel ezeket a negatív érzelmeket.

2. Az imáinkkal napról napra erősebbek leszünk, ütközzünk bármilyen mértékű nehézségbe, akadályba. Isten mellénk rendel segítő embereket: az édesanyánkat, a házastársunkat, vagy a barátunkat, akik támogatnak a nehéz időkben.

3. Istennek terve van velünk. Ő tudja, hogy mi a legjobb nekünk, mire vagy szükségünk, mire vágyunk. Így kérjük ki a véleményét legyen szó szerelemről, szakmai életről, barátságról.

4. Az Úr segít meggyógyulni, megerősíti lelkünket, szívünket, ha nagy bánat, vagy csalódás ért. Cserébe mindössze türelmet kér.

5. Megválaszolja azokat a kérdéseket is, amiket senki sem tud. Mindent tisztábban fogunk látni, ha Isten tanácsait megfogadjuk.

6. Bíznunk kell a Teremtőben, az erejében, amellyel jobbá, boldogabbá teszi az életünket. Főként akkor forduljunk az Úrhoz, ha már senki sem tud segíteni nekünk. Ilyenkor Ő mindig ott lesz mellettünk.

7. Bármekkora bajba is keveredjünk, sosem vagyunk egyedül, mert Isten ott lesz mindig mellettünk. Ha félünk, ha aggódunk, vagy ha kilátástalannak látunk mindent, akkor is. Ő mindig és mindenkor útbaigazít.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top