5 biztos jele annak, hogy energiavámpírral van dolgod!

Az energia vámpírok rendszerint olyan emberek, akiknek lételeme az, hogy másokat lefárasszanak, elvegyék a kedvüket, rájuk tapasszák a negatív világszemléletüket, egyszóval leszívják az emberek energiáit. Ezek nélkül képtelenek lennének élni mindennapjaikat.

5 biztos jele annak, hogy energiavámpírral van dolgod!

A fotó csak illusztráció, a Hófehér és a vadász című film jelenete

Ugyanakkor az energiavámpírok egy sebezhető és tehetetlen személyiséget formálnak meg, akik képtelenek az egyedüli túlélésre, ezért mindig szükségük van valakire, aki pátyolgatja őket. Nincs bennük semmiféle motiváció, semmi életerő, ezért olyan ködösen látják a saját életüket, hogy még néha mi is el hisszük, hogy tényleg így van.

Ha nem is sikerül egyből kiszűrnünk, hogy a körülöttünk lévőkből ki rendelkezik ilyen hajlamokkal, akkor íme 5 intő jel, hogy kiderítsd!

1. Mindig azt szeretnék, ha valaki megsajnálná és megszánná őket

Az energiavámpírok folyton ki vannak éhezve a figyelemre, de mindig a legrosszabb módon akarják kivívni azt. Gyakran alkalmazzák a bűntudat ébresztés trükkjét másokban, hogy így nyerjék el a sajnálatukat. Minden apró kudarcot meg akarnak osztani valakivel, ami még nem is lenne olyan nagy baj, de gyakran kiszínezik a történeteket, hogy még inkább hangsúlyozni tudják, hogy milyen rossz is az élet nekik. Vigyázzunk az olyan emberekkel, akik folyton csak panaszkodnak, mert ez az egyik legtisztább jele az energiavámpírságnak!

2. Folyton letargikus az arckifejezésük

Annak ellenére, hogy mások leszívott energiáiból táplálkoznak szinte sosem látni az arcukon az öröm, vagy a boldogság vonásait. Folyton szomorúnak és elkeseredettnek tűnnek, mintha a világ összes problémája a vállukat nyomná. Ha valaminek mégis neki szeretnének látni előbb kisiránkozzák magukat, és tőled várják az inspirációt (néha még a megoldást is).

3. Egy energiavámpír szinte sosem mosolyog

Mivel sosem érzik boldognak magukat, ezért ritkán mosolyognak. Mivel még saját magukkal sincsenek kibékülve, nemhogy a világgal, ezért életük nagy részét az önsajnálat és a céltalan bolyongás tölti ki, így nem is csoda, hogy mosoly csak ritkán játszik az arcukon. Gyakran engednek a sötét oldal csábításának, amivel csak jobban vágják maguk alatt a fát.

4. Általában nincs nagy baráti körük

Egyrészt az energiavámpírok jobban szeretnek egyedül létezni, másrészt meg ki bírná elviselni a folytonos és értelmetlen siránkozást? Többek között ezért sincs sok barátjuk. Habár szeretnek új emberekkel ismerkedni, a friss ismeretségek sem tartanak soká, mert egyből kimutatják igazi személyiségüket, ami elriasztja az embereket.

5. Gyakran próbálnak lehúzni másokat

Képtelenek anélkül működni, hogy ne bántanának meg másokat. Az által, hogy sikerül valakit a saját csapdájukba csalniuk nagyfokú elégtételt éreznek és egyből jobban érzik kicsit magukat, persze csak a kárörömtől. Gyakran szemtelenek és utálatosak, sosem gondolják végig, hogy szavaikkal hogyan hathatnak másokra. Később gyakran mentegetőznek azzal, hogy „csak vicceltem” vagy „csak ugrattalak”, pedig mindenki tudja, hogy ez nem igaz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top