4 ige, amely segít abban, hogy remek napunk legyen!

Belegondoltál már abba, hogy milyen csodás lenne, amikor reggel kinyitod a szemed, és átjár egy pozitív energia, ami azt súgja, hogy ma minden rendben lesz, egy csodás nap vár rád? Nos, ez nem lehetetlenség, sőt mi magunk is képesek vagyunk “előállítani” ezt az energiát, mégpedig 4 ige segítségével.

4 ige, amely segít abban, hogy remek napunk legyen!

A körülöttünk lévő világ olyan, mint amilyenek mi vagyunk. A meggyőződéseink, gondolataink, értékrendünk szerint alkotunk képet a világunkról, szűkebb környezetünkről. Ha ezek az értékek, tulajdonságok a negatív irányba húznak, akkor a világképünk is hasonló módon alakul. Ha viszont változtatunk ezen, akkor képesek vagyunk jobb irányba terelni az életünket, új szemszögből látni az eseményeket.

Az alábbi 4 ige ebben lesz segítségünkre. Alkalmazzuk a leírt mantrákat, hallgassunk a megérzéseinkre, és örüljünk annak, hogy élünk.

1. Létezem

Sokszor megfeledkezünk arról, hogy létezünk, pedig igenis ez egy óriási dolog, és nagy teljesítmény. Az élet energia, amit meg kell élni, ki kell használni, ki kell élvezni. A mantra, amivel érdemes elindítani a napot: “Létezem”. Mondjuk ki ezt hangosan, majd folytassuk: “Én vagyok a fény, a szeretet, az öröm, a szépség, az intelligencia, a hála”.

2. Szeretem

A szeretet minden ember létezésének egyik alappillére. A szeretet lelkünk napfénye, amely képes a megbocsátásra, a toleranciára, az elfogadásra, az együttérzésre, a becsületességre és a tisztességre. Ahányszor kimondjuk a szeretem, szeretlek szót, annyiszor vonzunk be pozitív gondolatokat, érzelmeket életünkbe. Képzeljük el, milyen lenne, ha az egész napunk a szeretet jegyében telne. Egyszerűen minden tökéletes lenne.

Mantra: “Ma szeretem önmagam.”

3. Teremtek

Minden gondolatnak, szónak, cselekedetnek, érzelemnek életteremtő hatása van. Képesek vagyunk létrehozni valamit, az utódnemzéssel pedig még egy élő, kisbabát is, akit a világon mindennél jobban szeretünk. Hát nem csodálatos, hogy mekkora alkotóerővel rendelkezünk? És képesek vagyunk megteremteni a tökéletes napot számunkra.

Csak mondjuk el a következő mantrát: “Ma tökéletes napot teremtek, olyat, amilyen én szeretnék magamnak.”

4. Képes vagyok rá

Mikor reggel kinyitjuk a szemünket, gondolatok kezdenek kavarogni a fejünkben. Ez egy automatikus reakció, amely azonban sokszor idegességgel, feszültséggel, stresszel jár. Azért mert a gondolatok többsége negatív töltetű. Mondjuk ki hangosan: “Képes vagyok rá!”

Mantra: “Ma képes leszek mindent elintézni!”

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top