3 egyszerű módja annak, hogy feltölthesd a Korona-csakrádat!

A Sahasrara néven is ismert Korona-csakra a test egyik legerőteljesebb energia központja. A fejtető környékét felölelő csakra teremti meg közted és a felsőbb energiák közti kapcsolatot, így ha a Korona-csakrád egészséges, tiszta és nyílt, akkor gyakran érezheted kiváltságosnak magad, hiszen az erősebb energiákat könnyebben képes vagy befogadni. De ahhoz, hogy megfelelően működhessen, a többi csakra is energiaszintje is megfelelő kell legyen.

3 egyszerű módja annak, hogy feltölthesd a Korona-csakrádat!

Ha gond van a Korona-csakráddal rögtön érezheted, hiszen fejfájást, migrént, feledékenységet, kedvtelenséget és fáradtságot idézhet elő. De ne aggódj, néhány lépésben könnyedén újra feltöltheted magad, és újra rátalálhatsz a harmóniára.

1. Először is a lentebbi csakrákkal kell kezdened!

A testen 7 fő csakra található, beleértve a Korona-csakrát is. Ahhoz, hogy újra egészségesen működjön a Korona-csakrád, a többi csakrádnak is rendben kell lennie.

A csakrákat a legkönnyebben úgy tudod megtisztítani, ha a Gyökér-csakrától indulva az összes csakra felett körözöl a kezeddel, először az óramutató irányával ellentétesen, majd az óramutató irányával megegyezően.

Ezen mozdulatok során képzeld el, hogy a csakráid megtisztulnak, majd a kezedet rázd le párszor, hogy a negatív energiákat valóban meg tudd semmisíteni. Az óramutató irányával ellentétes mozdulat során tisztítasz, míg a megegyező mozdulattal véded és gyógyítod a csakráid.

2. Használd a kristályok erejét!

Ehhez a módszerhez négy db. hegyikristályra lesz szükséged, de bármilyen más világos színű kvarc is megteszi. Hogy még hatékonyabban működjön a dolog a kristályok felhasználása előtt pihentesd őket legalább 10 percet napfényen.

Feküdj le a földre, majd az első kristályt helyezd a padlóra, a fejtetőd fölé. A következő két kristályt szintén a padlóra helyezd, de a két füled mellé. Végül az utolsó kristály a talpadhoz tedd. Így feküdve hunyd be a szemed, majd végy 10 mély lélegzetet és képzeld el, hogy a kristályok egy energiamezőt hoznak körülötted létre, mely megtisztít, és feltölti a tested. Minden lélegzetnél vizualizáld, hogy ezek az energiák beáramolnak a testedbe, a fejtetődtől egészen a talpadig. Kifújásnál képzeld el, hogy a talpadnál lévő összegyűjti a belőled kijövő negatív energiákat. Végezd el ezt a gyakorlatot legalább tízszer.

3. Szívj magadba minél több napfényt!

A Korona-csakrát leginkább a Nap fényének energiájával lehet életre kelteni. Egyszerűen csak próbálj meg minél több időt a szabadban tölteni, ez a legkönnyebb módja annak, hogy ezt a csakrádat feltölthesd. Ezen kívül fogyassz nap szárította ételeket, vagy viselj nyakékként olyan kristálykvarcokat, melyeket napfénnyel töltesz fel.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top