Kuriózum2019-es esztendő a 3-as szám energiája köré szerveződik! Ez az év a...

2019-es esztendő a 3-as szám energiája köré szerveződik! Ez az év a lehetőségek éve lesz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez az év egy különleges energiával veszi kezdetét, amit a 3-as szám eredményez. Hogy mi köze 2019-hez a 3-as számnak, arra egyszerű a magyarázat, ugyanis, ha összeadjuk külön a 2-es, a 0-ás, az 1-es és a 9-es számokat, akkor eredményként 12-t kapunk, és ha ezt is összeadjuk, akkor máris ott van a 3-as szám, ami univerzális erőt jelent, és mindenütt jelen van.

2019-es esztendő a 3-as szám energiája köré szerveződik! Ez az év a lehetőségek éve lesz!

Például a fa felépítésének hármas a szerkezete, a gyökérzet, a törzs és lombkorona, a rovarok fej-tor-potroh formája, de az embernél is meg van ez, hiszen vannak a lábak, a törzs és legfelül a fej. Az égitesteknél, különösen a Holdnál is megfigyelhető ez a hármas felosztás, a Telihold, a Fogyó- és a Növekvő Hold formájában.

A 3-as szám a tökéletességre utal, de ott vannak az életszakaszok is, gyerekkor, felnőttkor, időskor, vagy a vallási terminusok, mint a Szentháromság, az ég, föld, pokol, vagy a napkeleti bölcsek látogatása Jézus születésénél. A 3-as szám teremtő, kreatív energiát hordoz magában, amely elvezet a tökéletességhez.

2019-ben a 3-as szám a tudatodat és a tudatalattidat is befolyásolja. A numerológia szempontjából 2019-ben nagy hangsúly fektetődik a kommunikációra, arra, hogy barátaid között légy, akik megértenek, jobb kedvre derítenek és segítenek. Ebben az évben az együttműködésé, az emberi kapcsolatoké lesz a főszerep, mert a szoros és megbízható társas kötelékek, közösségek jelentik a siker kulcsát.

Tehát 2019-ben minden lehetőség adott lesz ahhoz, hogy erősebbé és szorosabbá fűzd a baráti kapcsolataidat, de a szerelem és párkapcsolat terén is kiemelkedő időszak elé nézel. Bátran megoszthatod a gondolataidat másokkal, elmondhatod a véleményedet, hangot adhatsz az elképzeléseidnek. Megismerkedhetsz tapasztalt, bölcs emberekkel, akiktől tanácsot kérhetsz.

A 3-as szám bátorságot ad arra, hogy nyitottabb, őszintébb legyél, hogy képes legyél könnyebben megoldani a problémáidat, még akkor is, ha ezt nem tartod lehetségesnek. Ha elveszettnek érzed magad, a 3-as szám segít abban, hogy ismét önmagadra találj, rágyere arra, hogy mi érdekel valójában.

A 3-as szám felerősíti a kreatív energiákat, a képzelő- és alkotóerőt, szerencsét, sikert és fényt hoz az életedben, és arra ösztönöz, hogy számolj le a múltban történt negatív érzelmeiddel, és törekedj arra, hogy ÁLMODJ, TERVEZZ és MEGVALÓSÍTS. Ha így teszel, akkor beköszönt az életedbe a jólét, a bőség, és ha lesznek is nehezebb pillanatok, hívd segítségül a humorérzékedet.

A szabadság, a boldogság és önmegvalósítás vár rád 2019-ben! Használj ki hát minden lehetőséget és élvezd az új évet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek