2017 numerológiája: Ez az év Kali éve lesz, ő a Vég és a Kezdet Istennője!

2017 az 1-es szám vibrációjának energiái között telik, ha kiszámoljuk, a 2+0+1+7 = 10, így 1+0 = 1, ez pedig az új kezdetet jelenti. Hagyjuk magunk mögött a múltat, és kezdjünk új életet, szülessünk újjá, teremtsünk, alkossunk új dolgokat.

2017 numerológiája: Ez az év Kali éve lesz, ő a Vég és a Kezdet Istennője!

Fotó: Flickr.com

2016-hoz képest, amikor lezárult egy 9 éves ciklus, 2017 egy teljesen más év lesz, amikor tele leszünk új lehetőségekkel, amikor lezárjuk a múltunkat, és a jelen, illetve a jövő csodáinak szenteljük az életünket.

Az év első hónapjaiban hozott döntéseink, tetteink, vágyaink fogják megadni az alaphangot az életünknek, amely még 8 és fél évig fogja meghatározni az irányvonalat, amely mentén kell élnünk. Éppen ezért ajánlott minél rugalmasabbnak, alkalmazkodóbbnak lenni, hogy helyt tudjuk állni ebben a változó világan.

Szólítsuk meg Kali istennőt és hallgassunk a bölcsességére

Ebben segít Alex Myles, aki az Elephant Journal oldalnak mesélt Kali hindu istennő filozófiájáról, hatalmáról.

Kali az egyik legerősebb és mégis legismeretlenebb hindu istennő, akit csak kevesek tudnak megérteni. Ő nem más mint az Anyatermészet megtestesülése, ő az élet, a halál, az átváltozás, a pusztítás, a vég és a kezdet istennője.

Kali a Nagy Kozmikus Erő Energiája az Időben. Akik szeretik és elfogadják Kalit, azokra mindig vigyázni fog, mindig védelmet nyújt számukra.

Kali jeleníti meg a teret, a levegőt, a tüzet, a vizet és a földet. Ő az, aki Shiva minden fizikai kívánságát teljesíti. Ő az, aki képes megtestesíteni a Boldogságot, az Örömet, ő a Shakti, amely a Kozmikus Női Energiák legnagyobb energiája, ő belőle fakad a Nap-Éjszaka titka, amelyet az Idő fog közre.

Kali arra sarkall bennünket, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, ezért olykor viharokat, tüzeket idéz elő, hogy megtisztítsa lelkünket, tudatunkat a múltunktól, és előkészítse a helyet az Újnak. Olykor ezeket az erőszakos változásokat nehezen tudjuk elviselni, de ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, szükségünk van ezen radikális változásokra.

2017 numerológiája: Ez az év Kali éve lesz, ő a Vég és a Kezdet Istennője!

Fotó: Wikipedia

Kali rendelkezik a bölcsesség kardjával, amely az Egó jelképe, amivel felszabadít bennünket az illúzió és a korlátoltság rabságából, amelyet a társadalom erőltet ránk, ezáltal azoktól a dolgoktól is megszabadulunk, amelyek fájdalmat és félelmet okoznak.

Kali felnyitja a szemünket, hogy reálisan lássuk a dolgokat, mert csak így tudunk számunkra előnyös döntéseket hozni.

Kali vad, megszelídíthetetlen istenség, aki felerősíti bennünk a függetlenség, az önazonosság, a női univerzális energiákat. Ő arra ösztönöz, hogy mindig mindenben a jót lássuk, és ne próbáljunk megfelelni semmilyen elvárásnak.

Kali, mivel rávezet az igazságra, olykor ezzel fájdalmat okoz. A megvilágosodás, feleszmélés gyakran párosul lelki gyötrődéssel, ami a megtisztulás, az újjászületés jele.

Mivel 2017 az 1-es szám energiái alapján alakul, ezért fel kell készülnünk az újjászületésünkre.

Lássuk, melyek 2017 legfontosabb dátumai, amikor Kali energiái, útmutatásai érvényesülnek!

  • október 1, 2017: 1-1-1
  • október 10, 2017: 1-1-1
  • október 11, 2017: 1-11-1
  • október 19, 2017: 1-1-1
  • október 28, 2017: 1-1-1
  • november 1, 2017: 11-1-1
  • november 10, 2017: 11-1-1
  • november 11, 2017: 11-11-1
  • november 19, 2017: 11-1-1
  • november 28, 2017: 11-1-1

Fontos, hogy őszintén elmondjuk kívánságainkat Kali istennőnek, és meg is kel bíznunk benne, így azt kapjuk, amire valóban vágyunk, mert Kali intuitív, együttérző, igazságos és szerető.

Kali arra ösztönöz, hogy fogadjuk el az Univerzum utasításait, törvényeit, bármennyire nehéznek tűnjék is. Fontos megtanulnunk a lemondást, és azt, hogy bízzunk a világban, mert nekünk is helyünk van ezen a földön.

Mikor valami véget ér, akkor teret enged az újnak, így gondoljunk arra, hogy egy veszteség egy új dolog születését segíti elő. Higgyünk Kali erejében, abban, hogy megtisztítja életünket a kosztól, és felvirágzik minden körülöttünk. Ezen év során el fogjuk engedni a görcseinket, a feszültséget, és ismét szabad, pozitív energiákkal teli életünk lesz, mert többé nem fogunk félni.

2017 az átváltozás éve lesz, de Kali közbenjárására új energiákra, életerőre tehetünk szert, megtapasztalva szeretetet, a harmóniát és az új élet nyújtotta örömöket, lehetőségeket.

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top