2017. május 11: Telihold a Skorpió jegyében! Az átváltozásra szükség van!

Teliholdkor elérkezett az idő, hogy begyűjtsük munkánk terméseit, és az életünket továbbra is a siker útjára állítva irányítsuk, kihasználva azokat az energiákat, amelyek minden lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy a legmagasabb szintre léphessünk, és elkerüljük a kudarcot, a bukást.

2017. május 11: Telihold a Skorpió jegyében! Az átváltozásra szükség van!

A mostani Telihold a Skorpió jegyében, 20:24-es szöget zár be a Nappal, amely szintén ugyanebben a szögben tartózkodik a Bika csillagképpel. A Telihold elhozza számunkra a sikert, a csillogást, amelyért az elmúlt hónapokban keményen megdolgoztunk.

Az életben szinte minden nap döntéseket kell hoznunk, amelyek változásokat idézhetnek elő. A mostani csillagállás arra ösztönöz, hogy törekedjünk az egyensúlyra, a harmóniára az élet minden területén, a pénzügyektől kezdve a szerelmi életünkig.

A Skorpió arra ösztönöz, hogy kockáztassunk, érzelmileg megpróbáljunk másokat befolyásolni. Ez a csillagjegy szereti a pénzt, a szexet, a titkokat, a mély és bonyolult kapcsolatokat. A Skorpió csillagjegyű emberből remek nyomozó válhat, mert minden részletre kiterjed a figyelme. Remek átváltozó művész, képes újjászületni, átalakulni, regenerálódni. A Skorpiók remek befektetők, szeretik más pénzét kezelni.

Könnyen képesek másra hárítani a felelősséget, azt mondva: “Te vagy ezért a hibás, nem én.” Azonban az Univerzum tisztában van azzal, hogy ki követte el a hibákat, és nem felejti el azt. Hat hónappal ezelőtt Újhold volt, azóta több érzelmi hatás alakította az életünket. Most a Telihold arra késztet, hogy döntsük: mit viszünk tovább magunkkal, és mit teszünk végleg le, magunk mögött hagyva múltunk egy darabkáját.

A Skorpióban lévő Telihold, amely ellentétes pozícióban tartózkodik a Napban lévő Bikával, az X-IV. házakat aktiválja, amelyek a karrier, az elhivatottság, az állami tisztségviselés, a család, a hazaszeretet, a szülők, a karrier témákat érintik, így a következő időszakban ezen területek jobbá tételére törekedjünk.

Azok számára, akik családi élete nyugodt, az idei május szelíd, csendes lesz, viszont akiknél családi, szerelmi, munkahelyi problémák vannak, azoknak nem lesz kellemes élmény az előttük álló pár hét.

Jó hír viszont, hogy a retrográd mozgásban, és a Bak jegyében 19:18-as szöget bezáró Plútó a segítségünkre lesz, és arra törekszik, hogy egyensúlyt, békét teremtsen az életünkben. Arra ösztönöz, hogy mély elemzést végezzünk a személyes biztonságunkat illetően, hogy megértsük a változásokat, a fejlődést az életünkben, és fejlesszük az együttérzés, a megértés, a hála és az elismerés energiáit, ami természetesen változásokat hoz majd az életünkben.

Azonban legyünk tisztában azzal, hogy a Plútó olyan hatással lehet ránk, hogy teljesen átalakulnak az érzelmeink, a magatartásunk. Éppen ezért vigyáznunk kell arra, hogy ne uralkodjon el rajtunk az egoizmus, sem a párkapcsolatunkban, sem pedig a munkahelyünkön. A hibát mindig először magunkba keressük, még akkor is, ha nyilvánvaló, hogy a másik fél volt a hibás. A Plútó egy titkos fegyvert is kezünkbe nyom, mégpedig egy képességet, amellyel időben meg tudjuk, hogy ki az, aki a vesztünket akarja, és mindenáron akadályozni szeretne bennünket. Ugyanakkor a Plútó, amely egyben a halál bolygója is, tönkretehet emberi kapcsolatokat, amelyek számunkra fontosak voltak.

A Plútó mellett még van egy fontos bolygó, amely befolyásolja az életünket, ami nem más, mint az Ikrek jegyében lévő Mars, amely szóháborút, pletykákat, szerelmet és álnokságot hoz az az életünkbe. A Mars motiválni fog bennünket, felerősíti a kíváncsiságunkat, és a szavak ereje kerül a középpontba, így a következő hetekben nagy szópárbajokra kell számítanunk, de ugyanakkor felerősödik a hobbink, a szerelmünk, a tehetségünk, a karrierünk iránti vágyunk.

A Mars a férfi energiákat erősíti fel az életünkben, főleg, ha a Neptunusz is provokál, így ilyenkor szinte bármikre képesek leszünk, főleg a szerelem, a karrier, az anyagi javak, az otthonteremtés területén.

A Skorpióban lévő Telihold abban segíthet leginkább, hogy a sötétségben is rátaláljunk a fényre, és észrevegyük a csapdákat, az ellenséget és a hibáinkat életünkben. Ezen égi jelenség leginkább azokra lesz hatással, akik május 11-én születek, vagy pedig ugyanezen nap augusztusában, novemberében, februárjában jöttek világra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top