A csakra kártya csütörtöki üzenete – Itt az ideje a Teremtésnek

Szerdai üzenetünkben a Kétségbeesés kártyáját húztuk, amivel ha jól dolgoztunk, akkor a mai üzenet folytatásként érkezhet.

Csütörtökön is Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyájából húztam nektek, ma a Teremtés kártyája jött ki. Ha jól dolgoztál a szerdai üzenettel és elindultál egy változás, út felé, akkor a mai üzenet világos lehet számodra. Következik a Teremtés időszaka.

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy az emberek nem tudják mit akarnak az életben, semmilyen téren. De a mai kártya üzenete világos, ha elkezdted megmozgatni a berekedt energiáidat, akkor el kell indulnod a teremtés felé, tűzz ki célokat, amelyeket majd megvalósíthatsz, tervezd el mivel akarsz foglalkozni, milyen életet szánsz magadnak a jövőben.

Ehhez egy nagyon jó gyakorlatunk is van. Fogj egy papírt és egy tollat, ülj le egy csendes helyre a lakásban, lélegezz mélyeket, majd kérd az Univerzumost, hogy segítsen, támogasson a következő gyakorlatban. Majd kezdj el gondolkozni a jövődön. Ha munkahelyet keresel, akkor írd le milyen munkákat végeznél szívesen. Írj le minden, még a legőrültebb ötleteidet is, bármit, ami eszedbe jut. Ha ezzel megvagy, akkor aludj rá egyet, majd másnap egészítsd ki. Egy hét után következhet az elemzés. Végül a papíron az marad, ami valóban érdekel, innen pedig már lehet is teremteni.

A csakra kártya csütörtöki üzenete - Itt az ideje a Teremtésnek

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top