Lélektár2016. október 16.: A Szuperhold mindent megmozgat és pozitív változásokat hoz

2016. október 16.: A Szuperhold mindent megmozgat és pozitív változásokat hoz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2016. október 16-án igen extrém Teliholdra számíthatunk, ami kozmikus változást hoz magával és a Föld minden lakójára hatással lesz. Ezeket a változásokat a saját javadra fordíthatod, hogy pozitív változásokat idézz elő az életedben.

szuperhold

Az október 16-án érkező Szuperhold óriási rezgésemelkedést idéz majd elő az Univerzumban. A Szuperhold akkor következik be, amikor a Hold pályája nagyon közel kerül a Földhöz, ez egybe esik vagy egy Újholddal, vagy egy Teliholddal. Mivel októberben Szuperholdra számíthatunk a Hold Telihold lesz, így a Földről szuper nagyságban látható majd.

A NASA szerint, amikor a Hold túl közel van hozzánk 13%-al nagyobbnak látjuk és 30%-al fényesebbnek.

Asztrológiai szempontból az októberi Szuperhold a Kos jegyében tartózkodik. Ez magával hozza a nagyon aktív, lelkes és kirobbanó energiákat. Mint ilyen, minden, a Koshoz kapcsolódó rezgés előtérbe kerül, amely egy energiarobbanást eredményez. Ha kihasználod és átöleled ezt az energiarobbanást akkor a változás pozitív irányba történik az életedben. Ha eddig nem merted meglépni az életed legnagyobb döntéseid, akkor most hátszéllel segítségre találsz.

A Kosnak számos tulajdonsága van, ezek kiaknázása és kihasználása által maximum előnyt kovácsolhatsz a Szuperholdból.

Itt az idő a gyógyulásra – Akár fizikai, akár mentális, tudatos vagy tudattalan sebekről beszélünk most van itt az idő arra, hogy a gyógyulásra összpontosíts. Amikor arra fókuszálsz, és mindent megteszel azért, hogy jó és erős legyél, fel tudod szabadítani magad a fájdalom és szenvedés alól, ami eddig csak visszahúzott.

Ez egy lehetőség, hogy előre és felfele mozduljunk az életünkben – Sokunk fog olyan lehetőségeket tapasztalni, amelyekre eddig még nem volt lehetőségünk és amelyek eddig nem voltak elérhetőek. Ha úgy érzed, hogy van még olyan dolog az életedben, ami visszahúz, próbáld megjavítani azt, foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyeket el szeretnél érni.

Itt a tökéletes idő a cselekvésre – A Hold a Kosban jár, ezek az energiák nagyon jók arra, hogy a dolgokat véghez vigyük. Van olyan dolog az életedben, amit eddig halogattál? Vagy esetleg új dologba szeretnél belefogni? Akkor erre itt lesz most az idő, minden égi támogatást megkapsz majd.

Szabadulj meg az életedben lévő toxikus emberektől – Újra kell értékelned azokat a kapcsolatokat, amelyek szenvedést okoznak és csak visszahúznak. Ha úgy gondolod, hogy valaki nem érdemli meg az időd, fáradtságod, energiád vágd el a köztetek lévő köteléket. Ne engedd, hogy az emberek kihasználjanak, szabadulj meg az energiavámpíroktól.

Légy tisztában az EGÓ hatalmával – Az egónk az egyik legerősebb dolog az életünkben, amely minket irányít. Ne engedd, hogy ez hatással legyen rád, és uralja az életed. A Kos nagyon szemtelen tud lenni, nagyon fontos, hogy ne légy a saját egód csapdájában. Maradj két lábbal a földön, és minden simán fog menni az életedben.

Összességében a most fellobbanó energiák pozitív változásokat eredményeznek az életünkben. Ha elengeded magad és hagyod magad az árral sodródni sokkal jobban kamatoztathatod ezeket az energiákat, mintha ellenállást fejtenél ki. Légy nyitott befogadni a Szuperhold energiáit.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek