10 lépés, hogy megtaláld BELSŐ ERŐFORRÁSOD!

Mit tehetünk azért, meg megtaláljuk belső erőnket, hogy képesek legyünk megküzdeni a ránk háruló nehézségekkel? Az első fontos lépés, hogy beszélgessünk el őszintén önmagunkkal. Kérdezzük meg önmagunkat, hogy mitől éreznénk jól magunkat, mi lenne az, ami megtanítana arra, hogy szeressük és tiszteljük egyéniségünket, énünket.

Az, hogy jobb életünk legyen, változtatnunk kell. Észre kell vennünk a lehetőségeket, teret kell engednünk az együttérzésnek, a szeretetnek, mert csak ebben az esetben találhatjuk meg lelki belső erőnket, ami igazából erőssé tesz.

Az nem tesz jót, ha az energiáinkat arra pazaroljuk, hogy meg akarunk felelni a világnak, vagy ha megalázó helyzetekbe megyünk bele. Most itt van 10 praktikus tanács, amellyel felfedezhetjük, vagy ismét rálelhetünk az igazi belső erőnkre.

1. Csukjuk be a szemünket és figyeljünk a levegővételünkre, és a testünk rezdüléseire.

2. Lélegezzünk mélyeket, inkább a hasunkra koncentráljunk, miközben levegőt veszünk. A légzőgyakorlatok 1–5 percig tartsanak, amíg a testünk, lelkünk és elménk megnyugszik.

3. Teremtsünk kapcsolatot a belső energiánkkal, erőnkkel. Képzeljük el, ahogyan a beáramló levegő átjárja a testünket, a fejünk búbjától egész a talpunkig.

4. Most idézzünk fel egy olyan történést, amikor elveszítettük a belső erőnket.

5. Vizsgáljuk végig a testünket. Mit veszünk észre? Van feszültség a testünkben? Milyen érzés? Félelmet, zavarodottságot érzünk, vagy békét, harmóniát?

6. Fedezzük fel az önmagunkban rejlő történetet.

7. Majd próbáljuk meg elmesélni ezt a történetet magunknak.

8. Mondjuk ki, hogy meg akarunk szabadulni ettől a történettől, és az ezzel kapcsolatos negatív élményektől, gondolatoktól.

9. Nyissuk ki a szemünket és rázzuk meg magunkat.

10. Gondoljunk az élet szép dolgaira, a belső erőnkre, amely most keményebb, mint valaha. A jótékony hatás nem marad el.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top