10 jele annak, hogy a lelked reinkarnálódott

Leginkább a hindu vallást gyakorlók körében elterjedt a reinkarnáció fogalma. A reinkarnációban hívők szerint lélekvándorlás folyamata során a halál beállta után a lélek elhagyja a testet és egy másik életformában újjászületik. A reinkarnáció kérdése igencsak megosztó, hiszen egyesek úgy tartják, hogy igen is egy valós folyamatról van szó, és egy lélek akár többször is újraszülethet a Földre, mások pedig kizárt dolognak tartják, ugyanis idáig még nem találtak semmilyen bizonyítékot a folyamat létezésére.

10 jele annak, hogy a lelked reinkarnálódott

Viszont ha foglalkoztat a lélekvándorlás, és megszeretnéd tudni, hogy veled is megtörtént-e már, akkor a következő 10 jel segítségével kiderítheted:

1. Nagyon erős intuícióval rendelkezel

A reinkarnált személyek sokkal mélyebb tudással rendelkeznek, mint az átlag, éppen ezért nagyobb az esélye annak, hogy megéreznek dolgokat, mielőtt még azok megtörténnének. A csend a legjobb barátjuk, mivel nyugalom kell ahhoz, hogy a bennük lapuló rejtett információkat a felszínre tudják hozni.

2. Sokszor van Déjá vu érzésed

Többször is érezted már azt, hogy egy adott dolog már egyszer pontosan ugyanúgy megtörtént veled, közben mégsem? Például egy ismeretlen városban sétálsz egy utcán, és olyan mintha már párszor jártál volna ott. Ez annak a jele, hogy már éltél azon a területen, csak épp más időben és más testben.

3. Rendkívül érzékeny vagy

A reinkarnált személyek nagyon érzékeny lelkűek és nagyfokú empátiával rendelkeznek. Küldetésüknek érzik a világ jobbá tételét, és az emberek megsegítését. Nagyon nehezen kezelik a feszült, konfliktusokkal teli helyzeteket és előszeretettel kerülik a zsúfolt, zajos helyeket.

4. Úgy érzed, nem tartozol ide

A reinkarnált lelkek sosem tudnak igazán otthonra lelni, mindig keresik a helyüket, és akárhogyan is próbálkoznak mindig az az érzés marad bennük, mintha idegenek lennének ezen a bolygón. Éppen ezért rengeteg időt töltenek egyedül, akár a természetben barangolva.

5. Belső késztetést érzel arra vonatkozóan, hogy távoli helyekre látogass

Mivel nagy az esélye, hogy előző életedben egy teljesen már országban, akár kontinensen éltél, ezért mindig is benned lesz a vágy, hogy meglátogasd azt a helyet. Ha nagyon vonz egy másik város hangulata, vagy egy másik nép kultúrája, az nem hiába van! Hiszen lehet, hogy a másik életedben ott éltél.

6. A mély beszélgetéseket és kapcsolatokat kedveled

Az életedben nincs helye a rövidke eszmecseréknek, vagy az olyan személyeknek, akik csak átmenetileg vannak jelen az életedben. Sokan tartanak túl korán megöregedettnek, hiszen mindent megfontoltan csinálsz, és óriási bölcsességgel rendelkezel. A pletykákról és egyéb felszínes dolgokról szóló beszélgetéseket nagy ívben kerülöd.

7. Vannak emlékeid az előző életedből

Ezek az emlékek leginkább álmaidban jöhetnek elő, viszont akár egy dallam, egy mondat, egy hang is a felszínre hozhat pár elmosódott emlékfoszlányt. Nem tudod, hogy pontosan kik is voltak veled, vagy hogyan is történt pontosan az a dolog, de mégis emlékszel valamicskére még belőle. A gyerekek sokkal könnyebben visszatudnak emlékezni az előző életükben történtekre.

8. Nincs szoros kapcsolatod a szüleiddel

Habár szíven viseled a családod sorsát, mégis mindig te vagy a feketebárány, éppen ezért nem olyan szoros a viszonyod velük. Néha úgy érezheted, hogy valahol máshol lehet az igazi családod, és oda vágyódsz inkább.

9. Imádod a magányt

Mint azt említettem a zsúfolt és zajos környezet könnyen az őrületbe kergethet, éppen ezért szeretsz a magad csendjében lenni. A társadalmi élet és a technikai kütyük helyett inkább a természetbe menekülsz, ahol igazán úgy érzed, hogy képes vagy a kiteljesedésre.

10. Nagy félelmeid vannak

A velünk született félelmeinket mind az előző életünkből hozzuk magunkkal. Vegyük például azt, ha valaki fél a víztől: semmi olyan nem történt ebben az életében, ami miatt félnie kellene a víztől, mégis fél tőle. Ezeket a félelmeket le kell győzni, hiszen ha bennünk maradnak könnyen átvihetjük a következő életünkbe és addig hordozgatjuk, amíg meg nem tanuljuk a leckét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top