10+ férfi, borotválkozás előtt és után, akikről nem fogod elhinni, hogy ugyanazok a személyek

A szakáll növelése drámai módon megváltoztathatja egy ember kinézetét, de az egyszeri borotválkozás még inkább sokkoló lehet. Egyesek azt mondják, hogy a szakáll a férfi arcát erősebbé és férfiasabbá alakítja, míg mások azt állítják, hogy mindez csontszerkezettől függ. Mindenesetre nem evolúciós tudósok vagyunk, de bemutatunk néhány fotót a srácokról, mielőtt megragadták volna a borotvát, és szeretnénk tudni, hogy melyikkel szeretnél inkább a naplementébe lovagolni.

10+ férfi, borotválkozás előtt és után, akikről nem fogod elhinni, hogy ugyanazok a személyek

A szakállaknak minden bizonnyal megvan a helyük ebben a világban, és sokkal többre képesek, mint az emberi párosodási szertartásokban segíteni. Az arcszőrzet, különösen akkor, ha sűrű, valójában segít a bőrnek fenntartani a baktériumok egészséges egyensúlyát, a Journal of Hospital Infection című kiadványban közzétett 2014-es tanulmány szerint.

Azon Egyesült Államokban élő férfi kórházi dolgozóknak, akik borotválkoztak, nagyobb mennyiségű káros baktériumok voltak arcukon, mint szakállas társaiknak, valószínűleg a károsodás miatt, amelyet a borotválkozás gyakran okoz. A sima arc fiatalos ragyogásának is megvan az előnye, mert bebizonyosodott, hogy a borotválkozás eltávolítja az elhalt hámsejteket az arcról.

Nehéz megmondani, hogy a szakáll egészségesebb-e vagy sem, de tagadhatatlan, hogy egy srácnak vagy beválik, vagy nem a viselése. Nézd meg az alább felsorolt borotválkozási összehasonlítások teljes listáját, és próbáld elhinni, hogy ugyanaz a személy van mindkét fotóban!

A teljes listát a Bored Panda szedte csokorba, a többi képet itt nézhetitek meg.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top